12 desember 2014

Julekalender 2014: festen
Litt retro-lys i bildene idag. Alle er jo tatt i kvelds/ lampelys og med massevis av brennende stearinlys, så bildekvaliteten og fargene blir jo annerledes enn på dagtid. Men dere ser nå sånn omtrent hvordan vi har det. Stille før  stormen  festen.Her har vi hatt huset fullt av elleville jenter, med to små løpende etter. Synging, skuespill, kaker, muffins, pølser, gaver, kjoler, paljetter, tyll. Løping opp og ned trappen. Fnising på do. Discokule i taket. MGPjr på Spotify. Fest. Jentefest med åtteåringer. 

Også de der to små på slep. Med store øyne. Som vil være med. På festen, de også. Og som får lov, fordi disse åtteåringene er noen skikkelig greie jenter. To små med alvorlige, nesten andektige ansikter, som tasser etter de store. Når de får lov å være med. Knallfest, altså.


For dem som er på jakt etter julekjoleantrekk til jentene sine, så er kjolen malien har på seg fra engelske I love Gorgeous, mens lille Loppen har kjole + bluse fra Memini og bolero fra Accessorize. Og ellers? Vimplene har jeg sydd, voksduken er fra Stoff og Stil, mens pompongene i taket og pappserviset er kjøpt hos Søstrene Grene. Sukkerspinnmaskin fra Clas Ohlsson. Kan anbefales. En megahit! Og imorgen er de på'an igjen. Da feirer lille-storebror. Like greit, med bursdag på første juledag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Love it!!! Alt sammen - skikkelig malimo stemning!!

Marteparte♡

angie sa...

süße bilder!!! liebe grüße von angie

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

ååå blir helt forelsket i alt eg..stemningen i bildene dine er helt fortryllende...blir liskom sugd inn i de..drømmer meg bort..også får jeg like lyst på en jente hver gang eg er her inne å ser bilder fra de nydelige tullene dine..de er jo spesielt vakre ! håper du henger med, det går jo i ett når man har så mange små...( fikk selv de siste 6 barna på 9 år så ja, det e heltisk..)