05 desember 2015

julekalender 2015: med deco blue
Så er det jo sånn da, at når kalenderbladet vendes og det står desember- så er jeg igang. Med et p r o s j e k t. Så når andre henger opp julegardiner, pynter og tenner adventsstaker, vasker kjøkken og baker julekaker...så starter jeg opp et eller annet innen oppussing som setter huset på hodet og fører til en kaotisk førjulstid. I år som alle andre år, altså.

De siste dagene har rotet derfor spredd seg sakte fra rom til rom, mens det lille førjulsprosjektet mitt vokser seg stadig større. Jeg skulle jo bare male veggene mørke blå. Hadde tenkt på det lenge, gått og sett på de veggene siden sommeren, faktisk. Nå var tiden absolutt inne. Så ble det panelet. Den så da veldig slitt ut? Og taket. Der hadde kvistene slått gjennom for lenge siden. Jeg klarte å stoppe før gulvet, selv om hardvoksoljen er kjøpt inn og står klar. I et klart øyeblikk innså jeg at det var litt i overkant å gyve løs på det også. Selvinnsikt, altså. Ikke dumt!

Klok av erfaring med mali-mo mannens tvil til mine valg av timing ventet jeg til han var på jobb i Oslo før jeg handlet inn maling og satte igang. Han fikk en snap med nødvendig info. Tross alt, en advarsel er jo greit før man kommer hjem til et hjem i full unntakstilstand.

Men det blir jo bra? Jeg er storfornøyd, faktisk. Og mali-mo mannen, han blir nok fornøyd han også, når alle malingsspann er ryddet bort og førjulsfreden senker seg. I mellomtiden har vi et halveis adventspyntet halveis voppusset kjøkken. Det er da ikke så verst det heller!5 kommentarer:

Med kjæleik til livet sa...

truddelutt -- det blir vel så bra -- har noen målings spann her og,
men klok a skade skal dei få stå til i januar tenker eg ;)

lukke te med opp pussinga - morgen mø smil fra monika

Hem och Lycka sa...

Ser fint ut, ska bli spännande att se! kram Mia

Kristina, nord i bygdo sa...

Dette trur eg blir kjempefint. Gleder meg til å sjå det ferdige resultatet. Så kjekt at du blogger i adventstida. Alltid koselig/fint/inspirerande å lese innlegga dine.

krinkelkroken sa...

Blir kjempebra! Noenlunde samme opplegg her ;-)

Bratte Bakka sa...

Herleg med prosjekt, har ein gang eg ikkje får ferdig... listemaling er så kjedeleg.. Blå, så kjekt. Akkurat den fargen har eg lurt på til soverommet vårt, veldig spent påå sjå resultatet når du er ferdig!