05 desember 2015

Julekalender 2015: med litt julelys
Med julelys og grankrans (falsk!) i vinduet er det blitt litt jul i stuen. Deilig, siden det fortsatt råder kaos ute på kjøkkenet. Her i denne stuen, på gulvet midt mellom sofaen og tv-en, holder lillebroren og lillesøsteren mye til. Her er det i det ene øyeblikket leking og full fart, og i de neste rolig barnetv-tid med litt frukt foran tv. De store sitteputene legger vi da utover gulvet, så har de sin egen lille daybed. Veldig praktisk å bare kunne skifte trekk fort og lett når de trenger en vask. Den fine kurven inneholder diverse estetisk Hulken og annen herlig fargerik plast. Ganske greit å kunne rydde det fort ut av syne når roen senker seg om kvelden. Det får være dagens tips fra meg til andre med småbarn.

Idag har det vært jobblørdag for meg og deretter forberedelser til morgendagens turnoppvisning for malien. Travle desemberdager, med avslutninger og samlinger på løpende bånd, tenker det er sånn for flere av oss nå. Litt travelt-mest koselig. Jeg har tilbragt kvelden foran tv med ett øye på skjermen og ett på nål og tråd og et litt full-fart-hjemmesydd apekostyme. Bare å røre sammen en rundstykkedeig nå- så er det sengetid. Tilbake imorgen!
4 kommentarer:

Med kjæleik til livet sa...

trudelutt ... kor koselig lell ;)

og travle dager hører vel til no i desember ...

morgen mø - monika

Kristina, nord i bygdo sa...

Veldig greit med litt fin oppbevaring for mindre fine leker. Så koseleg det ser ut i stova dåkas, både i eit tidlegare innlegg og i dette. Fin søndag til deg og dine :)

mali-mo sa...

Ja, det hører liksom med det Monika! Tusen takk for at du legger igjen koselige hilsener her!

mali-mo sa...

Tusen takk Kristina, håper søndagen din gar vært fin også!