09 desember 2015

Julekalender 2015: med mørkeblå vegger




Ingen førjulstid uten en runde eller to på det store varehuset. Igårkveld var det lite folk, ingen kø, og akkurat passe med julemusikk. Årets pepperkakedeig er kjøpt inn sammen med noen rammer til kjøkkenet. Det nye mørkeblå kjøkkenet nærmer seg nemlig ferdig, og det blir så bra! Som dere ser fra det øverste bildet er det mørkeblå inspirasjon på IKEA også. Mørkeblått altså. Love it!

Jeg fikk også kjøpt noe jeg har tenkt å male og bygge om litt. For blir det ikke bra med litt ekstra oppbevaring på ungenes lekekjøkken? Hmm. Kommer tilbake til det altså, jeg satser på en lomme med tid i helgen og viser dere så snart det er klart. Såklart!

Igår var det denne lille jenten som fikk kvelden min. Snottenese, og tette luftveier. Heldigvis ammer jeg fortsatt, det hjelper jo litt. Og imorgen kommer mali-mo mannen hjem fra jobbreise. Det hjelper det og. God onsdagskveld!







86D1A419-2297-4450-9D99685E92AEA0DC-CD741068-0129-4C38-888ABC5E0AD1C24C

4 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Så skjønn jente-og gleder meg masse til å se dine mørkeblå vegger-maler kjøkkeninnredningen her i sakte tempo inspirert av din maleiver. Så kjekt med blogging fra deg igjen. Klem fra ralfefarfarsparadis

Anonym sa...

Du har de vakreste barn ! Utrolig ! Så spent på de blå veggene, kult at du gjør det og bryter det hvite vi alle har over alt. Gleder meg til å se . Veldig hyggelig at du blogger litt igjen, selv om det vel bare er nå i før juls tiden.........God førjulstid videre ........Liv

Sivshelseblogg sa...

❤️

mali-mo sa...

Klem til deg Ralfefarfar, gleder meg til å se det nye kjøkkenet ditt!

Liv: tusen takk for fine ord. Må bare si jeg synes det var så kjekt å blogge igjen, at jeg ikke ser det som umulig at jeg fortsetter ;)

Siv: ❤️

Klem fra meg ;)