01 desember 2015

julekalender 2015: med prinsessepyntede juleblomster


Og så er det igjen desember og jeg er tilbake her inne på mali-mo bloggen. Dette er faktisk det syvende året hvor jeg teller ned til jul, sammen med dere som leser her inne hos meg. Herlighet. Syv år! Håper dere er noen som har lyst til å følge meg gjennom desembermåneden og førjulstiden i år også. Det er koselig å være tilbake. Jeg gleder meg.Disse blomstene skal få stå og pynte hos lille Wilma min nå i førjulsdagene, og de har fått en liten innpakning i stedet for potte. Dekorativt, veldig enkelt og koselig å lage til. Nåja. Om vi ser bort fra kostingen av kjøkkengulvet. Kan hende er dette en sånn ting man typisk burde forberede seg litt til. Som å legge en avis utover bordet, iallefall. Uansett. Mosen har jeg brettet rundt røttene, og surret fast med en tynn sølvstreng, og så en litt mer skinnende sølvtråd. De fine perlene er julepynt til Wilma fra en tre år gammel lillesøster. Rosa. Såklart.

De siste dagene har rommet mye her hjemme. Masse glede, forberedelser til jul, forventning. Men også sorg, min egen og andres. En varm klem til alle dere som kjenner på sorg og savn disse desemberdagene.


7 kommentarer:

krinkelkroken sa...

Nydelig julerose , og vakre ord ❤ Gleder meg til å følge deg i denne førjulstiden Ingvild , varme klemmer herfra .

Anonym sa...

Så koselig at du er tilbake på bloggen:)

Med kjæleik til livet sa...

kor koselig å se liv att på bloggen din --- sender tilbake ein varm klem og håper du klarer å kose deg i disse førjuls tider
.. monika ;)

ps. fine måte å pakke inn julestjerna på -- mi kom inn på stuebordet og der trivest den ikkje ..

Christina Mari sa...

Helt herlig å se liv på bloggen din igjen,super kos! Nyt førjulstida !
Klem Christina

LK sa...

Gleder meg over kvart ord du skriv, det blir så vakkert og varmt, både det gode og det vonde.

Refleksjon på livsvegen sa...

Kjekt sjå deg her igjen!

klem

Marthemamma sa...

Jaa! Endelig er du tilbake! Gleder meg til å følge deg og dine gjennom desember:)