12 desember 2015

Julekalender 2015: med et nesten ferdig rom

Nesten ferdig, nesten klart for innflytting. De viktigste tingene er allerede på plass- kosedyrene og pianoet. Litt malertape henger her ennå, ser dere, etpar strøk til skal på, så det drøyer nok etpar dager til før malien kan flytte inn. 

Idag fikk jeg ryddet ut alt det der rotet som bestandig samler seg i en oppussing. Tomme taperuller, malingspann og kaffekopper. Gulvet er vasket for første gang, og det ble et veldig godt gulv å vaske. Vi har lagt ubehandlet furubord, og deretter behandlet dem med hardvoksolje fra Osmo. Slitestyrken har vi jo ikke fått testet ennå, men overflaten er god. Lys, jevn og gltt. Litt annerledes enn de oljebehandlede gulvene vi har hatt til nå, men jeg liker dette her altså. 

Og så tapeten. Tapeten. Detter er den vakreste tapeten jeg har sett, tror jeg. Denne valgte malien ut selv, etter å ha sett den på et bilde. Vi har kjøpt den i Nederland, og den er laget av den franske kunstneren Nathalie Lété. Jeg mener, se på den! Den er jo magisk, et helt eventyr i seg selv. Hvem vil vel ikke sove i en fortryllet skog? Det er iallefall en niåring her som gleder seg veldig til det nå, hun har måttet vente lenge. Oppussing tar tid med små barn i hus, vanligvis dobbelt så lang tid som jeg tror i utgangspunktet. Bra vi ikke har det travelt!
4 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig tapet, heldig jente❤️ Er så moro at du blogger igjen, håper du fortsetter på nyåret�� Klem Randi

ralfefarfars paradis sa...

Så fantastisk hjertebankfint rom - håper på å se det live en gang;) syns du/dere får gjort masse jeg!!!!!

Menthe Blanche sa...

Wonderful wall!

Wohnzimmer planen und einrichten sa...

A really beautyful wallpaper!
Kind reagards from Dora