02 juni 2008

Blå blomstring


En ørliten pause fra eksamenslesingen for å vise dere disse blå klokkeblomstene som har stått og blomstret ute i hagen vår lenge. De er ennå et resultat av de to små søstrenes innsats her. Er de ikke nydelige?

Her tilbringes tiden med nesen ned i en bok. Har begynt å få litt eksamensangst nå, for jo mer jeg leser jo mindre forstår jeg- og det er vel ikke sånn det er ment å fungere? Huff. Tusen takk for alle koselige hilsener, dere er så utrolig søte og jeg blir så glad for at dere skal krysse fingre og alt...snillingene! Så disse blomstene er til dere...


15 kommentarer:

Tove sa...

Vet du jeg tror det skal være litt sånn jeg, nå føler du at du ikke forstår stort, og de små grå jobber desperat...og plutselig så bare sitter det! Har merket det i forbindelse med et par eksamener, spesielt psykologi, at jeg føler meg helt "lost" ganske lenge, før jeg plutselig har skjønt sammenhengene, så ikke mist håpet:)

Og tenk om et par dager er du ferdig! Det må være deilig ( men kanskje også litt rart.. har merket det etter tøffe eksamens perioder at jeg får helt "kunnskapsabstinenser" når jeg er ferdig, men det tok bare en ukes tid så var jeg tilbake til normalen..)

Flotte blomsterbilder, og igjen LYKKE TIL!!! Det går HELT sikkert bedre enn du tror

silje-sin sa...

Hei:) Jeg tror også, som tove, at det er helt normalt å føle at jo mer man leser jo mindre kan man.. Men så faller som regel ting på plass, og jeg er sikker på at det går kjempebra! Nydelige bilder av de fine blomstene! Masse lykke til med innspurten:) stor klem fra silje.

Marianne sa...

Så kule blomsterbilder, spesielt det første! Og ja, det virker som du er inne i rett eksamensmodus, det er akkurat sånn det føles. Det kommer sikkert til å gå SÅ bra : )
Masse lykke til.

Maria / Frøken Fryd sa...

Sådan har jeg også altid haft det op til en eksamen. Man blir pludselig så usikker. Men jeg tror, at det gør man måske lige gir sig det sidste lille stykke, hvor man virkelig præsterer.
Jeg tror også man må sige, "nok er nok" og legge bøgerne på et tidspunkt, men det ved du selvf. bedst selv.

Nydelige blomster, de er virkeligt kønne.
Jeg krydser fortsat xxx

klem Maria.

Maria / Frøken Fryd sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Maria / Frøken Fryd sa...

det er bare mig der har slettet en kommentar, kom til at være lidt for ivrig på tasten.

klem.

Hulda sa...

Du er ikke alene om å få "angst" innimellom når du leser til eksamen. Husker veldig godt mine eksamener, det verste som er...

Så fin historie som hører til huset deres. Trist at det endte sånn med forlovelsen.. Det minner jo nesten om noen av romanene til Jane Austen.. ;) Nydelige blå blomster.

Kerstin sa...

Jeg er nok enig med tove ang eksamens følelsen. Stå på så vil du klare dette. Om litt kan du puste ut. Nydelige blomster du viser.
MASSE lykke til!!Dette vil du klare:=)

I eit hus i ein dal sa...

Fine blomar du har!
Ikkje lett å lesa til eksamen i detta flotta været!
Men fatt mot, det skal vere bra etter onsdag og:)
Går sikkert kjempefint!!
Tvi tvi:)

Luftslottet sa...

Du er tagget:) Ha en fin kveld

prinsessa1976 sa...

Herlig farge og nydelig blomster. Måtte innom for å ønske deg en fin onsdag. Masse klemmer fra Elin:O)

Pulsatilla sa...

Nå er det snart overstått, lykke til!
Det ligger en liten utfordring til deg hos meg også, når du er klar for nye blogginnlegg!

Deilige blå blomster du viser i dag!

jorunnslilleverden sa...

Klokkeblomster er mine favoritter, i alle størrelser og farger :)
Håper det er greit at jeg lenker til siden din.

sol&bolig sa...

Uffja, eksamen kan nå få hvem som helst til å få angst!!! Det går nok bra. Masse lykke til! tenk så deilig det er når det er over.

Dans på roser sa...

Lykke til!!!

Nydelige blomsterbilder.
De heter Scilla.

God natt, Kathrin.