09 juni 2008

Tulip & Tagg


Nå har jeg fått denne utfordringen eller tagg eller hva det kalles av Hagen på landet, Jorunn, Luftslottet og Hjemme bra så nå syns jeg nesten jeg må " få ut fingen" og svare! Tulipanene i hagen her synger på siste verset og har ingenting med dette å gjøre, men de pynter jo fint opp?

1: Hva gjorde du for 10 år siden?
Hmmm, da bodde jeg midt i Bergen sentrum og var 24 år. Hadde tatt fagbrevet som aktivitør og fått jobb i Bergen kommune. Det var jeg strålende fornøyd med husker jeg, følte at "hele livet lå foran meg". Hehe.

2: Nevn 5 ting du har/hadde på "gjøre-listen" din idag?Gikk på betalt-jobben min, dro på lekeplasstreff med gullungen og etpar andre barn nå i ettermiddag, ryddet inn noen reine klær i klesskap og skuffer (sukk, verste jobb ever), brodere på bunadsbeltet til gullungen til NESTE 17 mai (haha jeg lærer av dette og er ute i god tid! Tro det eller ei!), gjøre ferdig en speilramme jeg pusser opp. Noe sier meg at jeg ikke kommer til å komme i mål...


3: Snacks jeg liker?
Fins ikke mye jeg IKKE liker! Søte ting! Brus og sjokolade, desserter, kaker...men klarer godt litt chips og ostepop dersom det kniper.

4: Ting jeg vil gjøre som millionær (eller var det milliardær?)
Støtte frivillige organisasjoner som jobber med barns livsvilkår, spesielt i Afrika, mest fordi jeg har vært der, sett og opplevd noe av en slik annen virkelighet. I min egen lille boble ville jeg realisert alle tanke-prosjektene vi har for huset her, og hjulpet familien min økonomisk med å realisere deres drømmer.

5: Steder jeg har bodd?
Geilo, Eidfjord, Voss, Vestnes, Bergen.

Det har jo vært litt snakk om disse utfordringene i Bogglandia i det siste-noen liker dem og andre ikke. Jeg har valgt å ta utfordringen denne gangen og velger også å sende den videre, så er det helt opp til mottager om de vil svare! Vil gi denne til noen av de nye bloggene her inne:

13 kommentarer:

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hei.

Hyggelig å bli litt bedre kjent. Men det er nesten så jeg glemmer å lese teksten bland alle disse NYDELIGE blomsterbildene.
De er helt dåååån

Ha en fin kveld.

Kerstin sa...

Så fine bilder av blomstene, nydelig farge på tulipanene dine. Kjekt å lese om deg:=)

Ha en fin dag!

Mia sa...

Bildene dine er bare såååå nydelige, i dette innlegget, i det forrige (herlig gullunge!) Og så liker jeg banneren din veldig godt også.

Takk for dine koselige kommentarer i bloggen min, jeg er alltid så glad for dem. Jeg tror ikke jeg har fått svart tilbake på din kommentar angående høner... Du skal ikke være engstelig etter å ha lest en bok om høner. Jeg gjorde det samme før vi fikk våre første høns i hus; leste en bok og sa til mannen min "det går da ikke ann å ha høner. De får alle slags sykdommer, kan dø av det meste, og huset de skal bo i må være sånn og slik..." Men så tenkte jeg at folk har da hatt høner i alle år, hatt glede av ferske egg og nyklekkede kyllinger, så noe hokus pokus kan det da ikke være. Og det er det heller ikke! Høner er veldig enkle, takknemlige og ålreite dyr å ha, de krever lite men gir mye tilbake. Så ikke la deg skremme av bøker og sykdommer. Go for it!

Noralill sa...

kjekt å lesa litt om deg... Fine blome-bilete og ei nyydeleg prinsessa på bilete i ditt forrige innlegg! Ha ei fin veke vidare...

I eit hus i ein dal sa...

Halloen! Tusen takk for kjempekjekk kommentar på bloggen min! Eg blei så gla at eg nesten grein:) Utruleg veldig kjekt, og tusen takk skal du ha!! Ser du har utfordra meg, takk for det:) Vetlajento mi som nettopp har starta i barnehagen blir tre i september. Ho har nok vore klar for det ei god stund, så det har gått kjempefint. Det gjer det heldigvis omtrent alltid:)
Ha ein fin dag:)

Karna sa...

Har siklet på de vinduene lenge før jeg motet meg opp og spurte, de har noen knall fine dører også, men jeg kan jo ikke gå der og snike hele tiden heller...he,he...

MeyBiMe sa...

ÅÅÅ så nydelig "Veslegull" er!!!!
Herlig bilde av henne!
Artig å vite litt mer om deg :-)
Ha en fin fin dag!

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Joda, været holdt under konfirmasjonen og vi hadde en flott dag! Nå har jeg litt bedre tid til å blogge, og det er koselig også :-)
Morsomt å lese svarene på utfordringen din! Jeg synes disse utfordringene er morsomme, men er enig med deg i at det er helt opp til hver enkelt om man ønsker å svare på dem...
Nydelige blomsterbilder du har tatt, helt til å bli glad av!

Ønsker deg en riktig fin tirsdagskveld!
Hilsen Britt :-)

Maria / Frøken Fryd sa...

Fint at læse dine svar på udfordringen. Det er jo godt at blive endnu mere kendt med alle her i bloggene, og der er mange der har ahft den udfordring efterhånden.
Jeg synes bare det er morsomt med sådanne, men synes da også helt klart folk selv må bestemme om de ønsker at være med eller ej.

Smukke blomsterbilleder !

Klem Maria.

Marie sa...

Skjønne bilde og kjekt å lese :)

Tante Mimmi sa...

sorry...! Eg skal ynskje sola velkomen attende! Du trengte ikkje sende REGN til øya..ikkje sååå mangen dråpar iallefall! Ei sky, kanhende og to! Sit og glor på yr.no no for å sjå om der er endringar i lufta!

Den gode feen sa...

Kjempekjekt å bli meir kjent med deg. Å få tilbud om to barnehageplassar er jo ikkje til å tru. Og det i Bergen? Eldstemann her fekk ikkje plass før han vart 3 år i Bergen.. Heldige de er, men skjønner jo at det er vanskeleg å velge! Nå var det eit eller anna du skreiv om i innlegget ditt som eg skulle svare på, men det har eg allereie gløymt hehe. ha ein fin onsdag

Den gode feen sa...

Nå kom eg på det: har du allereie byrja på bunadssaumen? korleis gjekk du fram. Har du kjøpt ein slags pakke eller? Må jo starte eg også som har lova å lage tre bunader, hehe