29 august 2008

Fil de fer...og rydding i takkelisten
I sommer kjøpte jeg disse to kurvene hos Anniche som driver Annas rom. Syns de pynter fint opp i alt det lyse. I tillegg er de perfekte lekekurver, synes lillemalien. Siden jeg har egg i den ene har det blitt endel gulvvask ;) Nettbutikken til Anniche finner du her og i linken til venstre lenger nede på siden. Den gamle kannen er en av de tingene som jeg er veldig glad i og som har fast plass på utstilling i kjøkkenet. Kjøkkenet ja...husker dere at jeg tidligere har uttrykt en smule frustrasjon over dette lille, mørke rommet uten benke- og skapplass? (dere kan se med egne øyne her )...vel...det er ting på gang (!!!). Fortsettelse følger...


Den for nye Bergensbloggeren cosifantutta har sendt meg en utfordring, som jeg må få komme tilbake til når ro&ubrukt tid har hopet seg opp her hjemme ;) Har prøvd å rydde litt opp i awarder som jeg ikke har fått takket for, og neier nå altså så pent jeg kan for koselige Blaabærpai, Therese i Litt av min verden og Hilde som har bloggen LilleMus-Mei som alle har gitt meg en award! Tuuusen takk! Og Annette: jeg setter veldig stor pris på at du ville dele din aller første award med akkurat meg. Takk!jeg bare få legge til, at fordi om jeg er HÅPLØST treg til å takke for awardene...så setter jeg veldig pris på dem! Det at noen har lyst å gi meg en liten oppmerksomhet for å vise at de setter pris på bloggen min gjør meg kjempeglad!!! Jeg er bare treig! Så enda en gang, jenter; TAKK!

22 kommentarer:

Karina`s hjem sa...

Likte utrolig godt den netting kurven, spesielt den litt lille runde med egg oppi, tror jammen med at jeg må innpå den nettsiden du snakket om:)
Flott blogg du har, kommer nok innom hit flere ganger!
Ha en fin dag videre:)

Anemone sa...

Å ja!!! Lekkert!!!

Bare elsker slike fantearbeider jeg også.

God helg herfra.

lykkehuset sa...

Herlige kurver! Pynter opp så fint! Gøy å se på bloggen din! Kjempe fin! Kommer tilbake snart! God helg!

lilleann sa...

Kjempeflotte kurver!!
Ha en fin helg :)

BO sa...

Di høna!!! :-)
Heheheeheheheheh! Kjære deg, eg tenkte iallefall ikkje den tanken! Eg har ikkje involvert meg i den kopieringsdebatten, men sveipte innom å skumleste ein del av innlegga.
Eg legge inn på dei innlegga eg vil (da må du og), og nett som deg så brukar eg kun eigne bilete. Å bruka eigne bilete er ein fordel synes jo eg, men det er jo det som er ein del av mitt blogguttrykk og då.
Jaja, da var iallefall kjempekjekt å sjå bileta av Amalie sitt rom. Kjempefint. MEn, du må utfordra tre stk! Da har du gløymt! Shame on you! :-)
Ha ei knakande god helg!
Vetlepusen er guten til ei god veninne av meg! Han er så skjønn og luktar fortreffelig! Tørr diverre ikkje bita i han... :-)

Magny sa...

åååhh, elsker fil de fèr...
har kjøpt ekte gamle franske på marked der,- ja og har noen nye , kjøpt i norge,- får ikke nok av denne stilen...

vakre bilder hos deg,-
Ja annas Rom er en saftig butikk, likte meg der eg også~'~'~'
klem og gooood helg

Magny sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kerstin sa...

Nydelig! DEn kannen var bare så sjarmerende! Og filde fer kurvene er også nydelig!

Ønsker deg en herlig fin helg!
klem Kerstin

liven sa...

Fil de fer er så fint!!
Har bare "nye" fil de fer ting og bl.a. en kurv fra Annas Rom.
Denne kannen din var så koselig også....
Mitt kjøkken er bare 13 kvm og jeg tror nok jeg må klare meg med det!!
Men skal snart begynne å pusse opp disse kvadratmetrene......det skal bli deilig!!

Ha en fin helg:O)

Synnøve sa...

Så flott den gamle kannen... :) Og det er jo så flott med slike fil de fer kurver! Så får det ikke hjelpe om det knuses et par egg på veien, hihi... Blir spennende å se om det skjer noe på kjøkkenet da :) God helg til deg! Synnøve :)

Jema Rose sa...

Tack så hjärtligt för din kommentar, ROLIGT att du tittade in på min blogg. Du är VARMT välkommen tillbaka..!

: )

KRAM & trevlig helg!

/Jenny

<3

Sommerfuglen sa...

Hei!
Så stor Amalie er blitt! Men når jeg tenker meg om, så tror jeg ikke at jeg har sett henne siden festligheter på Midttun. Og det er jo en stund siden.

Håper dere har det bra, både liten og stor. Hils mannen!

Fru Fjeldhammer sa...

så lurt med de eggene i kurv, skjønner godt lille mali jeg som synes det er gøy å leke med de!! *S*

Jeg kjøpte bare det enkleste speilreflekskameraet... nikon D40 er det... ganske kult å ta bilder nå.. men noen ganger føler jeg meg litt dum når jeg drasser det med meg.. men det er flere og flere som har slikt... ikke noe rart i det, når det er så lett og kult å ta bilder.. ble aldri venn med digitalkameraet!!

Ha en fin lørdag..
klem

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Flotte kurver!! Kan tenke meg at litt vasking av egg på gulver er på sin plass ja... her kan vi nesten ikke ha noe fremme lenger..og småtten klatrer opp på stuebordet titt og ofte. Han går som en robot fra oppvaskmaskin til kjøleskap, og videre til komfyr og så videre...åpner opp alt !
Flott den lampen hun har på rommet sitt!!!

Ha en flott helg ;)

Hildegunn sa...

HERLIG LAMPE DU VISER I FORRIGE INNLEGG OG FIL DE FER ER ETT MUST NESTEN...KLEM FRA MEG..

Hulda sa...

Kjempeflotte fil de fer saker du har. :) Har noen jeg også, som jeg liker SÅ godt! Flotte bilder du har tatt. Koser meg her!

Landliv sa...

Har lett mye etter fil-de-fer, men alt jeg liker er jo utsolgt jo!!! :sukk:

Mia sa...

Nydelig med fil de fer, og barnevennlig er det også (bortsett fra hva men valger å ha oppi da...) Den gamle kannen er også flott, nydelig med slike gamle ting med patina. Gleder meg til å se hva som kommer til å skje i kjøkkenet ditt etterhvert.

Karen sa...

Super flot blog du har. Jeg er helt vild med dine dåser i gammel stil og børnesagerne og den fine fine metal kaffekande.
Flotte ting du viser.

Hilsner fra Danmark
Karen

Alex sa...

Må bare spørre deg et teknisk spørsmål ?
Hvordan fikk du til å lage headern din så fin ?
Er det vanskelig ?
Noen tips ?

ha en flott uke :)

Anniche ♥ sa...

Hei

Tusen takk for et hyggelig innlegg :) Det er så godt når kundene er fornøyde vettu , også tar du de deiligste bilder !!!

klem A

soann sa...

Hello !
I love these baskets, they are perfect in the kitchen.
The coffee pot is beautiful too !