01 oktober 2008

Tak i kjømda


Etter dagens nye rutine, vår vanlige middagspicnic (innendørs selvsagt) mente lillemalien vi hadde bursdag, siden vi endte opp med å spise sjokoladepudding i sengen ;) Når man bor på to rom og en gang må man være kreativ, og skal jeg være helt ærlig må jeg innrømme at picniclivet og alle de provisoriske løsningene vi daglig lever med for tiden har sin sjarm det også!

Men det betyr ikke at vi ikke gleder oss til nytt kjøkken!!! Elektrikeren har vært her idag, og startet opp sitt arbeid. Her blir det downlights i det nye furutaket som etterhvert kommer opp. Flere av dere har kommentert de fine gamle tømmerveggene og takpanelen...men det som ikke viser så godt på bildene er at den er ganske ødelagt av veldig mye hull og limrester som sitter DØNN fast innover i treet. Gulvet er i tillegg skadet og kan ikke beholdes, så både tak, vegger og gulv her inne blir derfor nytt. Taket ligger innpakket i den blå plasten på gulvet her, furupanel som skal males hvitt. Kjøkkeninnredingen blir Ädel fra IKEA, men det er ennå laaaangt frem til vi kan begynne å montere den!


Og siden bilder av halvferdige hus kanskje ikke er det aller flotteste å se på...så er denne rosen til dere som stikker innom meg likevel ;) Er det forresten noen av dere som kan tipse meg om kjøkkenarmatur i gammeldags stil? Gjerne med et lite porselenshåndtak? Har kikket litt rundt og er igrunn ganske begeistret for denne, men tar gjerne imot tips, så hvis noen vil dele dem med meg blir jeg kjempeglad!

15 kommentarer:

MOLLY sa...

Juhuu...jeg hadde ikke stusset, og hadde tatt det du har funnet. Pris og design PERFECT!!!! Gleder meg til å se:)

liven sa...

blir spennede å følge med her hos deg!!
Nå er jeg kommet et skritt nærmere nytt kjøkken!! det er bestemt at det skal gjøres!! Så nå venter jeg på en som har jobbet som kjøkkenmontør....trenger litt hjelp til gode løsninger!!
her er heldigvis ikke så mye å gjøre som hos dere......men litt blir det jo!! det elektriske er hvertfall i orden!! .o)
Lykke til videre .o)
Har bestemt meg for et kjøkken fra Ikea...husker ikke hva det heter så nå må jeg sjekke :o)

Ha en fin kveld.o)

. sa...

Heisann,
:) gleder meg til å se kjøkkenet ditt. Vurderer og kjøpe dette selv jeg!!
hilsen Gamlå

♥ H@rmoni ♥ sa...

Tipper dere ser fram til å bli ferdig, selv om det til tider kan være sjarmerende å ha "picnic" og spise sjokoladepudding i sengen.. Hihi. Jeg satt en gang (i fjor) på badet og spiste lunsj pga andre rom i huset var en stor byggeplass, og snekkerne holdt på med sitt daglige arbeid. Jeg hadde fri fra jobb og kom hjem etter en handletur- Kunne jo ikke sitte meg uti hagen i januar og ikke sitte på en haug med rot i stuen og spise, og sitte å stirre på snekkerne- (spanderte mat på de noen ganger, men mannen min mente det var nok å betale de 400 kr timen hver, og ikke skulle forsyne dem med proviant hele tiden..)
Anyway- jeg satte meg på badet og leste avisen og spiste lunsj.. :O)

Takk og pris for at vi nå har fått kjøkkenet på plass!
Skal dere ha det kremfargete ?

Olstad sa...

Så spennende, jeg gleder meg til å se litt mer ferdig eller litt mer halvferdig. Oppussing har sin sjarm men sjarmen blir liksom mindre og mindre med årene. Jeg må inrømme jeg ere så møkka lei om dagen men nå har vi heldigvis kjøkkenet klart så nå er det bare å grue seg til badet....

Den gode feen sa...

Det er sååååå kjekt å følge med i oppusinnga her inne. Gledar meg masse til å sjp meir etterkvart som de vert meir og meir ferdige. Høyres ut som om de har valgt fine løysingar på det meste. Eg hadde også âdel kjøkken i Bergen, og hadde valgt det på ny om eg skulle hatt nytt kjøkken.

Klem frå Linda

Vakkert Liv sa...

Kjenner meg godt igjen med livet uten kjøkken...
Siden kjøkkenet vårt ble revet i april, og denne sommeren har vært helt fantastisk,så ble det utrolig mye grilling på oss. Fikk t.o.m tak i en plate på grillen slik at vi kunne grille pannekaker. Men må ærlig innrømme at bare ungene i dag hører ordet grill, mister de matlysten :)
Lykke til!! Det skal li gøy å følge med på nytt kjøkken!!

Benedicte sa...

Skjønner dere gleder dere til kjøkken!! Er vel litt vanskelig og stressende når det står på, men litt arti å se tilbake på.

Kjøkkenbatteriet var dritlekkert!!

Inspiration i vitt sa...

Hej, vad roligt att du tyckte om mitt skafferi.Vårat kök stod klart för ungefär ett år sedan och är byggt i gammal stil fast med alla morderna bekvämligheter.
Förstår precis vart ni är i erat bygge, men tänk vad fint och härligt ni får det när ni är klara. ska bli spännande att följa erat arbete.
Vilken underbart fin blogg du har, vilken tur att du hittade mig så att jag fann dig.
Nu ska jag titta mer och jag kommer tillbaks.
Kram/Ingela.

Miamor sa...

Det er utrolig hvordan man kan innstille seg på å leve litt foreløbig, bare man ser for seg resultatet!! Det kommer jo til å bli såå vakkert, med din sans for det vakre ;) DEN har jeg TRO på...
Og litt IKEA!!

needfulfriendsundkoboldkinder sa...

det er da ogsaa en lang omgang med renoveringen...jeg glaeder mig meget til at se dit kökken...hvornaar regner i med at blive faerdig?

det bliver spaendende

:O) anja

Blåbærpai sa...

uuææh, sjokoladepudding eting i senga? Høyres Litt stressande ut,syns eg..Hehee!
Tipper det vert godt når campinglivet tek slutt og de kan sitje rundt eit bord, i eit nybygd, flott kjøkken!
HEIA HEIA! Stå på!

Trude sa...

Heisann, koselig at du tok turen innom siden min da. Må le litt når du skriver at om bokstavene hadde vært anderledes i monogrammet...jeg strever noen ganger fælt med bokstavene som skal på plass i et monogram. Stilene er jo egentlig greie når jeg få vite litt om de som skal ha de...men nå skal jeg lage et som skal gis bort denne helgen...lurer på om jeg må be min flotte venninne som skal feire 40 års dag om hun kan være snill å skifte fornavn for bokstaven hennes passer ikke helt inn...hi hi. Hun er så grei at det gjør hun helt sikkert...tror jeg da (",) Når jeg får tid en dag skal jeg lage et flott til meg selv også.
Selv om du tror at innlegget ikke var så spennende synes jeg det er like interessant å se hvordan et rom tar form. Selvsagt er det jo kjekt å se flotte kjøkken, men jeg liker å følge med på hele prosessen jeg. Så flott å ta frem slike bilder i ettertid å se hva en har vært gjennom. Sånn er det her i huset også, blir jo nesten litt overrasket over hvor mye vi har fått gjort de siste 4 årene. Og som du skriver; sjokoladepudding i sengen..det har sin sjarm det også. Artig at lillemalien synes det er stas. Vel, dette ble langt, vi høres igjen. Ha flotte dager!!

Kerstin sa...

Kjempe gøy å følge med deg i oppussingen. Skjønner selvflgelig dere gleder dere til kjøkkenent er ferdig. Men med litt kreativitet under veis så går det jo bra skjønner jeg.

Klem

hvorfor ikke... sa...

Veldig morro å følge med på oppussing...spesielt når man holder på selv...vi er kommet et hakk lengre...så nå er det maling som gjenstår, for ikke å snakke om sparkling og pussing...Jeg er så glad jeg ikke er maler av yrke, hehe!
Vannkrana du har funnet er kjempefin, kunne godt tenkt meg den selv! men vi har kjøpt en "gammeldags" på Ikea...den du har funnet er myyyye finere!

Takk for nydelig rose...og ha en god deg!