31 juli 2008

...og vi jobber litt....


...med oppussingen. Annekset vårt hår nå fått tregulv og venter på at vi skal sette inn vinduene. Jeg har begynt å spikre panel, vi har valgt en helt enkel uten noe "pynt". Mali-mo mannen holder på å isolere og sette opp ny bordkledning. Vi måtte skifte en bjelke i gulvet og har også møtt på litt andre hindringer, så alt har tatt lengre tid enn beregnet. Gulv, tak og vegger skal etterhvert males i samme farge, og jeg er litt spent på om det blir slik jeg har sett det for meg ;)

Lekestuen har fått veggpanel i perlespon, nytt tregulv og panel i taket. Som dere ser er den allerede tatt i bruk! Ene veggen er ikke panelt ennå, for her skal vi sette inn to små gamle vinduer og må lage ny innramming. Disse vinduene er veldig gamle, så mali-mo mannen vil ta dem ut av rammene, kitte og male på nytt, men vi tror de kommer til å skape litt koselig "gammeldags" stemning. Etterpå blir det maling, både innvendig og utvendig, før vi skal snekre noen små møbler og sy gardiner og....dette er gøy!
29 juli 2008

Sommer, sol og sjø


Vi nyter dagene på hytten. Lillegull ligger og dupper i sjøen dagen lang, solen skinner og livet er godt å leve ;)


Håper dere alle sammen har det like fint! Tusen takk for awarder og koselige ord dere har lagt igjen hos meg nå i ferien. Har ikke fått kikket innom noen blogger i det siste, for nettet ute på hytten en MER enn ustabilt, faktisk helt ikke-eksisterende i over en uke nå! Men hvem kan sitte på nettet når sommeren er her?


På vei til havs?


Vi er bare hjemmom en liten snartur for å hente de nye vinduene til annekset og handle litt lister og sånt småplukk. Kommer snart tilbake med bilder fra oppussingen...det går fremover, om enn ikke så fort ;)

22 juli 2008

Pakke i posten til....


....Jeanette og Jorunns lille verden . Litt morsomt at det ble to blogger som er ganske nye (for meg iallfall ) som ble trukket ut :) Det ble tilslutt 79 lodd i skålen som mali-mo mannen fikk trekke fra nå ikveld. Med så mange lapper å trekke fra måtte det bli to små gaver! Hva som er inni pakkene får være en hemmelighet så lenge, så blir det en overraskelse for de to jentene som får dem i posten ;)20 juli 2008

Pakke ut og pakke en gang til


Da var vi hjemme igjen, etter noen flotte feriedager oppover langs kysten! Etter å ha vært i Telemark noen dager har vi besøkt Lillesand, Mandal, Sandnes, Stavanger, Skudeneshavn, Haugesunnd og Stord....reine Norge Rundt! Tusen takk for alle butikktips, og til mali-mo mannens store glede fikk jeg (vi) besøkt mange av dem! Noen av de mer eller mindre gjennomtenkte kjøpene som ble resultatet ser dere her, mens endel er allerede vasket og nedpakket igjen, for å reise på hytten.

Mali-mo mannen stilte nemlig med takboksen på da ferieturen startet, etter å ha lest seg til mine ferieplaner her i bloggen. Og jeg (mitt fe) ba han ta den av for JEG skulle da ikke handle SÅ mye. Neida. Fra Sandnes og hjem har vi knapt sett gullungen der hun har sittet omkranset av ymse handlekupp i baksetet ;) Jeg klarte å la være å kjøpe lysekrone på Villa Rosa (angrer nå) og slo meg isteden løs på bruktbutikkene i Haugesund ;) Men i Drangedal står en fin kiste som nok aldri blir min...det var rett og slett ikke plass...(man kommer altså ganske langt med stasjonsvogn, men en takboks er nok heller ikke å forakte).Dukkevuggen hadde plass i baksetet fra Stavanger. Som dere ser er jeg allerede igang med grunning. Tenkte den kunne bli rosa? Og ser for meg små nusselige sengesett med blomster og blonder på....Mens jeg har feriert meg oppover kysten har livet i Blogglandia sust avgårde, og jeg gleder meg til å komme innom og besøke dere etterhvert. Jeg har virkelig nikoset meg med å lese alle de koselige kommentarene fra dere! Utrolige 78 har meldt seg på gavetrekningen, som nok ikke blir før på tirsdag...for nå er det hyttelivet som står for tur ;)

08 juli 2008

Jubileum


Her inne hos meg står tellerne akkurat nå på 10 186 og 17 628. Dette skyldes kanskje at de ikke ble installert samtidig, eller at de har helt ulike oppfatninger av hva eller hvem som skal telles? Ikke vet jeg, uansett har jeg lyst til å ha en liten fering av alle dere som besøker siden min! Jeg er helt himmelfallen over at så mange er innom her, og også utrolig glad over alle som tar seg tid til å legge igjen noen ord iblant. Det er sukker på en hverdag det!!! Tusen takk :)

Legg igjen en liten jubileumshilsen og du er med i trekningen av en liten oppmerksomhet eller tre. Hva det blir jeg sender ut i posten får være en overraskelse til etter ferien, men det blir noe nytt...noe gammelt...og noe mali-mo hjemmelaget ;) Du behøver ikke å ha egen blogg for å være med, dette er for alle dere som er på besøk. Legg bare igjen et navn så jeg vet hvem jeg trekker.


Bildene her viser tre gamle lekevogner vi har gravd frem fra låven. Her må det pusses litt rust og males litt før de kan lekes med igjen, men de er jo fine nå også? Ugress kan også være vakkert. Jeg syns det rene, hvite var en vakker kontrast til det ruste og malingsslitte gamle.
Vi setter kursen sørover imorgen, og da tar det nok noen dager før jeg er tilbake, forhåpentligvis med stasjonsvognen fullpakket med flotte (og HELT nødvendige) ting. Tusen takk for alle butikktips! Mali-mo mannen river seg i håret og mumler noe om fisketur....men det går nok bra ;)

Ønsker dere alle sammen en koselig sommeruke!

06 juli 2008

Hageferie
Endelig ferie! Solen skinner fra en blå himmel og vi koser oss med hjemmeferie. Vi holder på å lage et bed i hagen her. Alt var jo tilgrodd da vi flyttet inn så det kreves muskelkraft for å spa opp gammelt villniss! Svetten siler og grastorvene fyker...og det går neimenn ikke fort, for å si det sånn! Vi planter forskjellige roser og busker, med noen stauder innimellom. Ser litt tomt ut ennå, men plantene blir jo større etterhvert. Det blir et stort bed tilslutt, langs 1 1/2 side av huset, så det blir nok ikke ferdig før til neste år. Tidligst!
Langs husveggen står forskjellige krukker med roser, klematis og stauder som klatrer opp langs veggen på sine nysnekrede klatrestativ som mali-mo mannen har snekret sammen. Lavendelen jeg sådde i vår (og selvsagt glemte i kjøleskapet) vokser seg laaangsomt større. På onsdag drar vi på en liten ferie, og når vi kommer tilbake er det anneks og lekestuesnekring i to uker...
Det er rolige dager på bloggen for tiden for det fine været må selvsagt nytes! Og tilslutt, hvis noen av dere har tips om morsomme og fine interiørbutikker i Porsgrunn / Kragerø / Sandefjord / Kristiansand / Stavangerområdet....hadde jeg blitt kjempeglad hvis dere ville legge igjen et tips! Vi har tross alt stasjonsvogn... ;)


02 juli 2008

Babyklubben

Da de var tre måneder gamle møttes disse fire små sjarmtrollene for første gang. I begynnelsen gjorde de jo ikke så mye annet enn å ligge på gulvet og kikke på hverandre. Etter som de har blitt større har de fått noen å leke og lære med. Fire små venner som har sett opp til hverandre, kjent seg igjen i hverandre, og blitt glade i hverandre. Vi som er mammaer har hatt noen å kunne dele tanker og opplevelser sammen med. Det har vært kjempekjekt!

Så til dere jenter; og til gullungene: Disse kortene var en liten takk for følget gjennom disse 1 1/2 årene, fra meg og lillemalien til dere. Tusen takk for en fin tid sammen!

Heldigvis er det ikke slutt, for selv om alle mødrene er tilbake i jobb i løpet av august, fortsetter babyklubben...på søndagsbasis.