10 desember 2009

Julekalender 2009: rødt
Jeg har ikke fått tatt noen bilder idag, det var mørkt før jeg var hjemme, derfor får dere se stuen vår slik den så ut på tirsdag. Slik ser den ut idag også, bortsett fra noen kilo leker som er dandert utover ;) Får håpe ingen av dere trodde jeg hadde det like ryddig rundt meg bestandig...

Hos oss er rødt julefargen. Som dere ser er julepynten her inne nokså diskret, men nok til at jeg føler det er litt jul likevel. Litt mer pynt, en maileg nisse eller to og noen flere juleblomster kommer vel også på plass etterhvert.

Dette blir den første julen vi skal være her hjemme hos oss selv, og jeg tror det skal bli kjekt å få sine egne juletradisjoner etterhvert. Forhåpentligvis får vi masse besøk, og da er det ekstra kjekt å stelle i stand og pynte litt.  Jeg har gruet meg litt til denne julen, men forberedelser kan kanskje være en fin måte å forsøke å finne julestemningen på? Vinduene er vasket og jeg har hentet julekakeoppskriftene hos min mor, så i helgen skal det bakes. Bloggemote-juletreet mangler fremdeles, men det er ennå noen dager til jul ;)

Tilslutt kommer jeg i forkant av spørsmålene igjen, og forteller at; lyslenken på speilet er fra SIRIUS, kjøpt i denne danske nettbutikken. Stoffet til sofatrekket og de to putene til lillemalien er fra stoff og stil og juleullpleddet er kjempefin norsk design fra Oleana. De hvite putetrekkene er gamle. God torsdagskveld!

22 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vanvettigt vackert rum, jag vill ha allt! :-) Diskret är det vackraste tycker jag, det kommer mer till sin rätt än om man vräker på med rött (eller någon annan färg).

Jag är så otroligt trött på att kuska runt på jul och försöka vara rättvis med ena julen här och den andra julen där. När vi har barn så är det slut med det har jag kommit fram till, vore så skönt att få skapa egna traditioner.

Du är så söt med dina värmande ord och fina komplimanger, TACK vännen!

kram Mia

Hulda sa...

Så flott det ser ut på bildene dine! Likte så godt teppet du har i sofaen. Virkelig jul over bildene. Herlig!! Må være koselig å besøke deg!

Fru Fjeldhammer sa...

Helt perfekt!!

klemmer i fleng herfra...

Jannicke sa...

En veldig koselig stue,
med akkurat passe touch av rødt...
Godt å se andre som har "nakne" vegger... Jeg syntes igrunnen det er veldig fint...
Klem J.

victoria sa...

For et utrolig flott rom, bare elsket sofaen, stolen og spesielt rokkostolen eller kan jo bare si at jeg elsket alt i rommet, virkelig flott har dere det....
Ha en flott kveld vidre og håper du finner litt glede i oppi det litt vedmodige også....
og at du finner deg et mini bloggtre ;)
klem victoria

HønePøne sa...

Så nydelige bilder! I den stua kunne jeg godt feiret jul :)
Madeleine

Ida sa...

Heisann!

Så utrolig fine bilder du viser -jeg liker så godt harmonien i dem! Du er flink å sette sammen forskjellige ting og farger - blir en flott helhet over det! :)

Morsomt innlegg i går - var innom å leste, men glemte å komme tilbake for å kommentere! :) Ser for meg deg der - neste gang får du ta med klatreutstyr.. hihi :-) eventult velge en dag uten skyer på himmelen ;-D

Forstår godt at julen bringer inn både gode følelser og vanskelige følelser. Jeg håper likevel dere finner små og store lyspunkt i hverdagen som får dere til å komme i den rette julestemningen.

Varm klem fra Ida

Merethe sa...

behagelig, rolig atmosfære, jeg liker det!! Uten for mye spjåk og dillerier, men alikevel hjemmekoselig og et sted man kan sette seg ned å hvile øynene :)

Jeg håper kjære deg, at din julefeiring vil bli god og fin! Den blir kanskje annerledes enn du hadde trodd, men du har ei skjønn trultemor som helt sikkert kommer til å sørge for masse glede hjemme hos dere. Forventingsfulle øyne, lykkelig barnelatter, og to små hender som legger seg rundt nakkeni pur glede og takknemmelighet over gavene hun får pakke opp. Jeg håper at hun, familie og venner vil være med å bidra til at julen blir en god høytid for dere.. Jeg kommer til å sende varme tanker til dere gjennom hele julen, sammen med mange andre her inne, det er jeg sikker på!!

Kjærlig hilsen Merethe

ForeverLove sa...

Jeg hadde faktisk sett for meg at det alltid var strøkent rundt deg, men så feil kan en ta:)

Liker pynten, enkelt og fint!

Jeg elsker pleddene til Oleana- fine og gode!

God natt.

Klem Tonje

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
Synes du har pyntet akkurat passe jeg. Du har en veldig lekkert blogg og et fantastisk hjem. Jeg finner mye inspirasjon på bloggen din.

Her i huset er det ikke så mange nisser og sånt julestæsj.
Vi pynter med røde tekstiler, epler,Blomster, sløyfer og granbar.
Når sløyfene blir knyttet rundt lyse stakene ja da er det jul i denne heimen.

Ha en super kveld. Klem fra Elin:)

Hjemmekjær sa...

Det er alltid gøy å se bilder fra huset ditt, det er så utrolig flott! Jeg driver selv å rydder og rydder her hjemme, fordi jeg synes at det blir for mye "ting" rundt meg.... Du har det så rent og stilfullt! Skulle nok hatt eksperthjelp fra en som deg;)

Heldigvis har de begynt med brukt-utsalg på bedriften som min mann jobber, å jammen har jeg sent ting og tang som jeg ikke lengre har bruk for, dit:)( Å det selges som bare det...;)

Vi skal også feire jul hjemme, hvilket jeg synes er praktisk når det er småbarn i hus. -Koselig å begynne å lage sine egne juletradisjoner.

Det er koselig med julekalender på din blogg, - takk for at du deler tanker og ord - og flotte bilder!

God natt:)

Marte sa...

Det er SÅ fint hos deg, behagelige toner:))
Vil bare se mer, liksom:)

Ha en fin helg, hilsen marte:)

Loppisliv sa...

Helt underbart ni har det, så vackert. Älskar atmosfären du får till, brädväggen, soffan, det ser så inbjudande ut och så lite mörka möbler till....allt är bara helt rätt, så snyggt!!! Stor Kram Paula

Shabby Charm sa...

En helt nyyydelig stue!

Hadde væet kjempekoselig om du kunne sende inn et bilde til Inspirasjonsguiden. Vil gjerne ha deg med vet du. (Les mer på siden min.)

Mange klemmer fra Maia

Loppe Leah sa...

Du har bare et så fantastisk inspirerende hjem og noen nydelige bilder.. drømmer meg bort på sidene dine.. :O)

Guttemamma sa...

Flinke go'e Mali-mo!
Du er flink..mens du strir med ditt,jobber du deg igjennom på en imponerende måte. Jeg er så glad for at du deler med oss og at jeg har deg som bloggevenn!!
Og....hjemmet ditt er nydelig!!
Nattaklem

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilde Mali-Mo... alt har en ro over seg som jeg liker... '
veggene er nydelige...

Koselige å lage sine egne tradisjoner...

Ønsker deg en fin fredag...

Klem kerstin

love lives in the kitchen sa...

how lovely these pictures are! i would love to stay there for a while...
have a sweet day,
justyna

Something White sa...

Yes, these red/white accents are all about Christmas-feeling to me! So nice and inviting cozy! Thanks from the bottom of my heart for your beautiful words, you sent me some time ago. I appreciate it very much and wish you all the best.
Love, Marjolijn

Livs Lyst sa...

Vet du! Jeg digger å komme inn hit til deg og se det "enkle" (missforstå meg rett) interiøret!! Alle de VELDIG KUULE OG SJARMERENDE møblene og tingene dine kommer jo så godt frem fordi det ikke er overfyllt! Det er slik jeg ØNSKER å ha det, men ikke har klart helt... enda... kanskje?! hihi... Kanskje en dag ....!

Du er i alle fall veldig flink syns jeg!!!

Hilsen Liv

Tina sa...

Hvilken inspirasjonsblogg du har! Så flott å komme inn her dag etter dag! Flink er du, og er nok en av mine favoritter. Du har virkelig sans for detaljer.

Gnistrande snö sa...

Så vackert och så vilsamt!

Länge sedan jag kikade in här sist, det har varit sån hektiskt tid.

Jag såg att ni haft en tuff höst... vet inte riktigt vad jag ska säga men jag vill skicka en en stor varm och styrkande kram till dig!
/Katarina