21 september 2010

dagseng i loftsstuen


Idag kommer flere bilder  fra tv-stuen vår, som stadig har litt arbeid igjen før den er ferdig. Som dere ser er det blant annet noen lister som mangler og fremdeles stikkontakt-hull i veggen ;) Lappeteppet er iallfall klart og idag kan dere se lappeteppeoppskriften min, del 2, inne hos NiB. Dagsengen på bildet her er fra IKEA og kjøpt på Finn.no, den lille krakken er gammel og (jule)grisen er fra maileg.

Jeg har lett veldig etter en lyseblå-grå-grønn spraymaling for å male denne sengen, er det noen av dere som har forsøkt lignende, kan tipse om en god spray/farge eller om dette vil bli holdbart? Spraymaling er absolutt ikke min sterkeste side, men jeg vet at veldig mange av dere bloggejenter  har forsøkt spraying av ulike ting.

På planen for tv-stuen nå står innkjøp av ny lampe til den åpne trappen. Lampen skal henge i åpningen dere ser her. Men så var det valgets kvaler da, akk, det er ikke bare enkelt å kjøpe lampe når det finnes så mange fine. Og skal den dessuten henges opp sentrert foran vinduet, eller skal den henge midt i åpningen til trappen? Akk. Kom gjerne med synspunkter! Jeg tror beslutningsvegringen min har tatt helt overhånd og ser for meg en mørk trapp her hele vinteren, hihi.

For litt siden fikk jeg også en koselig invitasjon fra LIvs Lyst om å lage et innlegg inne hos henne om huset vårt. Så idag finner dere meg jammen der inne også! Den flotte bloggen til Liv finner dere her!

Håper alle dere flotte bloggejenter får en herlig dag! Blir kjempeglad for kommentarene dere legger igjen,og håper å få tid til en bloggerunde en av dagene. Knallkjekt at så mange syntes puten under her ble fin, jeg må nok igang med symaskinen igjen om ikke så lenge, er i putemodus for tiden kjenner jeg. Er snart tilbake igjen!26 kommentarer:

love lives in the kitchen sa...

what a lovely bed! and i love the piggy!
have a nice day,
justyna

Polly sa...

Så herlig tv-stue. Stemningsfulle bilder, som alltid :)

Jannickes Hjemmekos. sa...

Hei
Jeg har lest både del I og del II av lappeteppeinstruksjonen din; tusen takk for innlegget.

Flotte bilder fra loftstuen og dagsengen så innbydende ut med lappeteppet.

Ønsker deg en fin uke. Klem

Christine C sa...

Så koselig det er på loftsstuen deres - lappeteppet var helt nyyyydelig! Herlig liten kosegris også ;-))

Elisabeth sa...

Kom til bloggen din via Livs lyst og det er jeg glad for, for den er så fin og inspirerende!! Kommer nok tilbake for å ta en titt i gamle inleggene dine. Dere har ett flott hjem med masse sjarm og du har veldig god smak.
Også må jeg si at Jenta di er super sød da!

Ha en fin dag!

Livs Lyst sa...

Takk for samarbeidet så langt! ;O) Det var gøy. Du får ta en titt inn og se om det har blitt flere kommentarer etterhvert. Kanksje det er noen du kan svare på? Jeg overlater i alle fall det til deg ;O)

Så gøy med lappeteppet på Nib! Så flink du er. Det tar litt tid dette, å sy alle de lappene...! Men koselig ble det og tenk så digg når hele stuen oppe blir ferdig!

Klem fra Liv

Hege sa...

Utrolig koselig loftstue du lager :) Der skulle jeg gjerne krøpet oppi og kost meg med en kopp varm te og et blad eller en prat :))

krinkelkroken sa...

Lekkert lappeteppe!!!!
Vet ikke om en spraylakk, men vet det finnes maling som er beregnet på metall, og da kan du velge farge selv.Har en kjedelig metallseng på en av gutterommene som jeg tenkte skulle få en knæsj farge når jeg finner energien tilbake;)Du er jo svært så effektiv om dagen:)
Klem fra Beathe

Nina B. sa...

Takk for kjempefin forklaring inne på NiB! Nydelig teppe du har sydd ♥ Puten også forøvrig ;)

Skjønner at ting tar tid å pusse opp et gammelt hus, men du og du så flott dere får det!

Ha en fin dag!
Nina

ralfefarfars paradis sa...

Nydelig lappeteppe!! Jeg har aldri prøvd meg på spraymaling- så jeg kan ikke hjelpe deg der- men kanskje du kan spørre irina(all of irina)- hun er jo dronningen av spraymaling!! Ellers så er sikkert bengalack tingen;) Jeg har samme seng selv- mitt første ikeakjøp- og nå ser jeg at de jammen har fått denne sengen i lyseblått inne på ikea!!!
Nydelig pute under- en smart løsning;)

Har en drøm... sa...

Oh, du skjønne lappedame:) Herlig teppe altså! Og en flott beskrivelse for oss som må ha det inn med t-skje, hihi:))

KLem:)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Vilken härlig krok, med dagsäng och massor av puter. Och så fint lapptäcket blev!

Hoppas du har haft en fin tisdag!

Rosa sa...

Der såg det herlegt ut å kroe seg mellom puter og gris(ar)! Eg har alltid hatt lyst på ei dagseng, men eg innser at me nok ikkje har plass til det nokon stad. Iallefall ikkje foreløpig ;)

Kjempefine bilder i gjeste-innlegget ditt òg!

Frøken Jægers Hus sa...

Nydelig syarbeid igjen! Innbydene og koselig dagseng:) Det kommer til å bli supert! Stakker deg som kjemper med malerkosten og alt annet nødvendig i oppussingens ånd. Det med lampen i trappen er vanskelig. Klarer ikke helt å se det for meg. Jeg lurte på om vi skulle henge vår midt over åpningen i trappen, men endte med å henge den over gelenderet, men vi har jo en helt annen trapp. Mye mindre, alt. Lykke til!!
Og du! Takk for skryt! :) Litt forlegen her...
Klem, H

hobbyvimsa sa...

Hei mali-mo!!Nydelig blogg du har,har lagt meg til som følger og skal kose meg her inne i kveld!!leste lappedilla del to på nib,kjemep fint teppe,har laget et slik på 90 tallet når det var populært,men godt å bli minnet på hvordan det ble laget,tenkte å prøve meg igjen-Men mitt spørsmål til deg er hvor har du fått tak i det skjærebrettet??det så jo helt genialt ut!!Ha en fin kveld:)Klem Linda:)

Sweet Memories sa...

For et nydelig teppe!!Med hånden på hjertet så er det det fineste jeg har sett.Herlige duse farger,skjønn blanding av lapper.Du er flink!:)
Du,pose med cowboymønster har jeg dessverre ikke i den størrelsen,kun i mini-mini-utgave;)
Skal inn til den flotte bloggen til Liv og kikke:)
Ha en fin uke!:)
klem fra Monja

snippen sa...

Fikk sommerstemning igjen jeg av de fine bildene fra loftet ditt! :)

Brekkevold sa...

Søte grisen! En herlig avslappende krok å lese en god bok for snuppa di. Takk for omtanken!

Pernilla sa...

Helt underbart lapptäcke! Du har inspirerat mig att börja på ett eget :)
Tack för en fin blogg!
/Pernilla

Loppe Leah sa...

Kjempefin loftstue, og lappeteppet er jo bare kjempeflott!!

Mitt lille hus på landet sa...

Såååå nyyyyyydelig fint lappeteppe!! Du inspirerer! Takk!!

Datt sa...

Såå koselig med dagseng, skulle gjerne fått pressa inn det i huset her en plass jeg også, men det er fullt nå... :P

Filcowy Gajowy sa...

Beautiful piggy!

stine sa...

Så flott du har det i hjemmet ditt, virkelig koselig. Har lagt meg til som følger for dette er virkelig en blogg jeg vil se mere på :)

Alicia P. sa...

The quilt is perfectly beautiful -- what a gorgeous little nook. I love your style very much!

Alicia P. sa...

The quilt is so beautiful -- I keep coming back to look at it. You should be so proud. It's perfect.