25 februar 2011

tøfft 

Med mammapermisjon får man jo innimellom plutselig litt ledig-tid (når snilleste babyen sover mye lengre enn man trodde), uten at man har så mange ferdiglagede planer for å fylle den. Deilig! Jeg surfer på nettet (altfor mye) og drømmer meg vekk på finn.no og i fine nettbutikker. Desverre (for lommeboken) blir det ikke bestandig bare med drømmingen.

Dette leder meg inn i et lite dilemma. Samtidig som det er kjekt å vise bilder på bloggen av mine siste nyanskaffelser er jeg opptatt av å ikke la bloggen min utelukkende bli til et utstillingsvindu for mine siste innkjøp. Nå skal rett være rett, det hadde nok blitt en ganske stusslig utstilling da, for som de faste bloggleserne mine nok har registrert så handler jeg ikke så mye nytt at det stadig er noe å skrive hjem om liksom ;)

En gang hørte jeg om en jente som hadde sluttet å blogge interiør fordi det ble for dyrt. Etter min mening bør interiørblogging ikke handle utelukkende om tjukke lommebøker og kjøpeevne. De mest spennende og kreative bloggene jeg vet om, er absolutt ikke de med de dyreste hjemmene målt i kroner og øre, men har en bolig med massevis av hjemmelagede ting, og en høy grad av gjenbruk i møbler og øvrig interiør. Det er jo det som skaper sjarm, og den lille personlige vrien som gjør et interiør til noe spesielt, iallefall etter min mening.

Når det er sagt, så er det jo mye fint man kan kjøpe for penger også. Mine siste innkjøp er iallefall jeg godt fornøyd med, uten at de på noen måte kan kalles store investeringer. Jeg er nemlig ikke helt klar for pastell-vår innendørs ennå, så på kjøkkenet går vi våren i møte med litt mørke detaljer. Lysglass fra TineK, og tavle med god leveregel fra Kremmerhuset. Den blå tripp trapp stolen er et bruktfunn, og jeg syns den knallblå fargen var så flott at den skal få bli slik, for en stund iallefall. Jeg synes det ble tøfft!

Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger på bildene i forrige innlegg. Alltid litt skummelt å legge ut bilder av meg selv..urk, man blir så innmari selvkritisk ;)  Nå venter hjemmelaget pizza, en fredagsfavoritt her hos oss ;) Deretter blir det en stooor skål med fredagsgodteri og beina godt oppi sofaen foran gullrekka ;) God helg til dere alle sammen!43 kommentarer:

Linda - HJERTEHUSET sa...

Nydelig kjøkken og kule detaljer:-)
Nyt den herlige småbarns tiden, den beste tiden i livet syns jeg.
God helg
Linda:-)

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Du har så flott & jag älskar just din blogg för att den inte fylls med allt man hittar i alla andra bloggar. Du har en unik stil som jag gillar.
Inga problem att ha hur mycket pengar som helst & bara gå efter de mest bloggade interiör produkter, men det blir lite charmigt i längden sådana bloggar.

Din är bäst, lagom av allt ;D

Föll så pladask för din svarta tavla med flott sitat, den tror jag att jag måste härma *fniss*

Kramar om HÅRT & önskar min Norska favorit bloggerska en fantastisk helg ♥

Anonym sa...

Så fint du har det:)
må si meg enig med deg om alt dette kjøpe"presset". selv liker jeg godt gjennbruk og oppussing av ting,men så er det jo morro med noe nytt også.
ha en flott helg.
Klem:)

Artige bilder av deg og lillemann i forrje innlegg:)

A Cup Of Emilia sa...

Vilket underbart kök! :) Kramar!

ralfefarfars paradis sa...

Det ble jo skikkelig rocka på kjøkkenet ditt nå;) Elsker å se bilder derfra!!! Herlige bilder under her- viktig å ikke være selvkritisk- for det er bare tull!! Vi skal til Bergen neste helg(lørdag-mandag formiddag)kanskje vi kunne fått til et treff da? Jeg må si meg litt enig i det du skriver om innkjøp- det er jo klart at man blir påvirket..nå har jeg f.eks sett dette bildet på en annen blogg også- og jeg merker hvordan jeg også får lyst på å bli bittegrann rocka;) Nå skal vi jo ordne til i huset vårt om noen måneder- så da har jeg jo god grunn til å kjøpe litt- skal ha marrokanske fliser på kjøkkenet- det gleder jeg meg til;)Og jeg har planer om et lyseblått smegkjøleskap- snakk om å bli påvirket;) Ønsker deg en herlig fredagskveld;)

mi-rachel sa...

så hjertens enig.
ang blogging..interiør og penger og sånn (du forstår sikkertt hva jeg mener;)
så koselig på kjøkkenet ditt!

Anonym sa...

Så herlig på kjøkkenet ditt
Enig med deg, kan jo ikke bare kjøpe ivei for å ha noe å blogge om.. synes også det handler om å vise litt ideer om hvordan ting en allerede har i huset kan brukes på ulike måter
Ønsker deg ei god helg... håper den lille sover litt lenge i helga også

Anonym sa...

Så herlig på kjøkkenet ditt
Enig med deg, kan jo ikke bare kjøpe ivei for å ha noe å blogge om.. synes også det handler om å vise litt ideer om hvordan ting en allerede har i huset kan brukes på ulike måter
Ønsker deg ei god helg... håper den lille sover litt lenge i helga også

Anonym sa...

Vakre vakre bilder og kjempefin blogg!!
Deg skal jeg følge ;)

Hilsen fra bloggvenn Helle!

Ida sa...

KJEMPEFINT, og inspirerende skrevet! I starten (kanskje det første halvannet året) skiftet jeg VELDIG stil her hjemme, og jeg fant endelig min egen stil. Akkurat da ble blogging dyrt, fordi jeg hele tiden følte for å vise noe nytt.. ettersom det jeg hadde ikke var verken særlig meg eller bloggbart :-) Nå gjør jeg mer som deg.. handler litt dann og vann.. men både viser frem gammelt nytt og hjemmelaget.. koselig og inspirerende det også!

Men når vi er inne på nye ting.. HVOR har du handlet TineK produkter ?? Jeg leter og leter, men har tydeligvis ikke lett godt nok. De lysskålene er akkurat hva jeg har sett etter!!! Kjempefine! Kult bilde.. passet veldig godt hos dere! Og helt enig med deg.. stolen ble en kjempefin kontrast! Kjenner jeg deg rett, så kommer det vel en liten søt blomstrete stolpute på den om litt ?? :-)

Ha en nydelig helg!
Klemmer fra Ida

ANETTESHUS.COM sa...

Et kjempe-fint innlegg, Mali-Mo. Jeg koste meg med både tekst og bilder:)) Knall-fine detaljer på kjøkkenet ditt!!

.. er så enig med deg. Heldigvis er det slik;)) Hvis ikke hadde en ikke hatt mye å blogge om etter hvert.

Ha en riktig fin helg!!

STOR klem:))

i mitt lille rekkehus sa...

Så fine bilder du viser! Herlig blåfarge på tripp trappen:) Nyt permisjonen videre!

Maien sa...

Så fin blogg du har :) Legger meg til som følger jeg.

Hvit Villa sa...

Så sant, så sant! Det er mye herligere å lese blogger med sjarm, skrevet med hjertet enn å lese om nye kjøp. Kos deg med familien din - god helg!

Ramme Alvor sa...

Ja det er nok rett at det vert dyrt om ein alltis skal kjøpe noko nytt. men det er ikkje lett å alltid ha noko frå huset å blogge om heller..dillemma :)
Herleg tripp trapp :) Nydeleg interør!

Klem!

et kjært hjem sa...

Så enig med det du skriver, men jammen er det koselig å av og til kjøpe noe nytt ;) Kjempefin tavle! Synes det er så fint når du tar bilde fra stuen og inn på kjøkkenet sånn at døren viser litt, får liksom en sånn velkommen inn følelse ;)

Mariette sa...

Så klokt och bra skrivet!

Den där skylten är riktigt riktigt fin, pryder en vägg hemma hos oss också.

Visst ska bloggen inte bara handla om nyköp och inhandlat. De bloggar jag återvänder till har personlighet och ger av sig själv på en massa olika vis.


tack för din fina blogg!

Kram Mariette

Room of karma sa...

Hej
Vilken underbar tavla med text du har om livet.
Var kan man hitta den?! Skulle verkligen önska mig en sådan i mitt kök!
kram CC

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Det bildet så jeg på her om dagen også, og tror jammen det skal bli med hjem ved neste beste anledning! :)

Jeg er helt enig med deg ang. interiør og blogging! Jeg blir inspirert av fine bloggvenniner som har prosjekter og gjennbruk! :) Selv hatt noen prosjekter siste tiden, som inneholder gamle europaller. *ler* Min bedre halvdel tror det har rablet for meg, men synes paller som stuebord ble ganske kult! ;)

Ha en fin kveld og GOD HELG! <3

Klem

Ida Susanne sa...

...Hvordan er det mulig å ha gått glipp av denne bloggen?
Tror dette er min første gang her inne, og synes siden din er utrolig vakker.
NYDELIGE detaljer du viser her..
&
DIGGER gulvet ditt..

Tusen takk for titten

-Ida Susanne
(sukkertøy for øyet)

ENGEL sa...

åh,jeg sto faktisk på Kremmerhuset og sikla på et slikt skilt i dag.Fillern at jeg ikke kjøpte det-det er jo sååå kult!Ha en superduperhelg!

Mitt hvite hus sa...

Nydelig kjøkken og de flotte detaljene... likte stolene og trekket ditt... lampen din var kjempefin..
Og jeg er så enig... blir veldig inspirert når man klarer å bruke ting om igjen... så klart det er det alltid hyggelig med noe nytt også..

god helg =))

klemmer

Rosa sa...

Så godt at du får ledige stunder innimellom amming og bleieskift :) Og ein herleg serie av deg og vetleguten under her!

Heilt einig med deg; Dei mest inspirerande bloggane er heilt klart dei med kreative prosjekt, utan at dei nødvendigvis har kjøpt så mykje nytt!

Nyt helga!

mali-mo sa...

Ida:

Tine K ting selges hos bla hviit og babazar. Helt sikkert flere også, men kommer ikke på noen i farten :)

Piulfen sa...

Utrolig vakkert kjøkken. Og så mange fine detaljer.
Ønkser deg en god helg.

Thelma Louise sa...

veldig tøff den tavlen du har kjøpt hos kremmerhuset, så en som lignet hos lobelia til 529 ;- ??? tror jeg...kan jeg spørre hva du ga for den...Vi blir vel kanskje enda mer påvirket til å kjøpe ting i dennne bloggverden...som jeg blir nå ..når jeg ser den tavlen..tjhiii...Har ikke kjøpt så mye nytt interiørting den siste tiden jeg, men alt for mye klær...akk bakk sakk..-)) God lørdag.:-)

-Mia- sa...

Du tar nydelige bilder, fra et nydelig hjem!! Og ordene idag var nydelige de og, kunne ikke vært mere enig! Elsker kaffeboksen din! :-) Ha en super helg! Klem

Josefine sa...

Hei på deg...

For et koselig innlegg, og viktige ord:)

Tusen takk for hyggelig besøk hos meg! De søte hårklemmene er kjøpt i bruktbutikken i Arna.

Lørdagsklem fra meg

Anonym sa...

Hejsan!
Jag hittade precis din blogg nu. Så fantastisk fin! :) Jag har en liten fråga till dig, som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Tavlan med text, du har här i inlägget. Vart har du fått tag i den? Jag har sett den tidigare och bara älskar den!

Jättetacksam för svar!

Mvh Malin


http://inspirationsdesign.blogg.se/

mali-mo sa...

Malin og Thelma Louise;

Hei!

Jeg har kjøpt skrift-bildet hos "Kremmerhuset", en kjede butikk he ri Norge.

Jeg TROR jeg gav enten ca 300 eller ca 400 for den, må si jeg husker ikke nøyaktig.

At home with Nina sa...

Så fine bilder av kjøkkenet ditt!
Og den plakaten med skrift står øverst på ønskelisten min om dagen!
Jeg har nettopp fått en nyhetsmail fra lobelia.no - men de skal faktisk ha 529,- for den. Spørs om jeg må ta meg en tur på Kremmerhuset til uka ☺

Tusen takk for kjempekoselig hilsen hos meg ♥

Ha en fortsatt fin helg! Klem Nina

SamogSofie sa...

Så herlige bilder og tekster hos deg Malimo! Siklet på det bildet denne uken selv! Fant ingen plass til det - men skal jammen forsøke en gang til...

Miamor sa...

...ååå så raus du er....men jeg har nok fått nok sjokolade i dag jeg ( i går , lørdag)...jeg vet ikke om d er sunt å ha disse sjokoladeskiltene hengende oppe..før klarte jeg meg da fint med kun 70% på lørdager men nå har jeg begynt å spise annen sjokolade også på lørdager..hehe..jaja.....
..jeg blogger lite fra ting jeg kjøper...og det er helle rikke så mye jeg kjøper av stæsj....men litt innimellom...litt fretex og litt gjenbruk og litt laga sjøl...så er dte ikke alltid mer som kreves....det store skiltet ditt som står på hylla er så vakkert....laget sjøl?? klem på søndagsmorgenen...

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Har svarat dig via mail ;)

Ha en super söndag finaste

Marte sa...

Kjempekoselige bilder av deg og mini i innlegget under:) Og oj,vokser de virkelig så fort?? Man glemmer det liksom! Jeg er litt i tåka enda, men
ting begynner å gå seg til, er spent på hvordan det skal gå når jeg plutselig skal hente storesøster i barnehagen, med en liten baby på slep,det kan bli hektisk,men ser jo at det er veeldig mange som fikser det,så det skal vel gå her også:D

Fine kjøkkenbilder! Kjøpte et lignende bilde fra kremmerhuset for en liten stund siden, med en annen tekst..Likte de godt:)

Ha en fin søndagskveld:)

Klem, Marte:)

Marte sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Haust sa...

Kjøkkenet ditt er berre fabelaktig flott! Eg nyt dei fine bileta dine!

God søndagskveld...

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Flott innlegg med kloke ord! Det er så sant det du sier...Jeg føler ofte på at jeg er redd for at folk skal oppfatte meg som ultrasupermaterialistisk, siden det ofte blir innlegg om nyinnkjøpte ting. Jeg har bestemt meg for å ikke være altfor personlig i bloggen min, da jeg bor på et veldig lite sted der alle kjenner alle, og de fleste "vet" ting om meg jeg ikke hadde den villeste anelse om selv engang.

Kjenner jeg savner mammapermisjonstiden når jeg leser hva du skriver, det var en heeeerlig tid! :)
kos deg masse!!

Stor klem!

Anonym sa...

Bra innlegg :)
Treng liksom ikkje kjøpe noe nytt for hvert blogginnlegg ;) Sjølv om det hadde vert ein bra unnskyldning..hihi!
Nydelig det bilde med tekst- har sett på det eg og- men akkurat no sparar lommeboka mi seg opp til ein Paris tur :)

Kjempeflott innlegg det under også:) Artig!

Nyt siste rest av helga!

Klem Anita B

Forever Love ♥ sa...

Takk... Hver gang jeg endrer html slettes "del profil"...

Ha en fin kveld.

Klem T

Anonym sa...

Klart det blir dyrt, hvis alt handelr om innkjøp... heldigvis kan man gjøre noe med små midler (og så liker jeg blogger som omhandler flere ting..slik som livet i hverdagene...) du har en nydelig blogg og er superflink til å ta bilder!

LIVET I DET BLÅ HUSET sa...

Nydelige bilder og herlig blogg du har!! Legger meg til som følger jeg:-))

Ha en kos dag sammen med de nydelige små

Klem Agnes

Nanna sa...

Oj vad fint du har det i köket!