06 mars 2011

vinneren ble...


(foto: Ramsign)

Catrine..... Gratulerer! Send meg en mail, så videreformidler jeg kontaktopplysninger til Ramsign. For de som er interessert, så foregikk trekningen på den vitenskapelige måte at jeg ba mali-mo mannen si et tall mellom 1 og 119. Han sa da 93. Vinneren er et nytt bloggbekjentskap for meg, nemlig Catjes blogg. Takk til alle dere andre som har deltatt, jeg skulle gjerne hatt et skilt å gi bort til hver og en av dere ;)

Her hjemme har vi mumset i oss hjemmebakte og knallgode fastelavensboller i hele kveld, og går en ny uke i møte mette og fornøyde ;) Kanskje joggeskoene må frem imorgen, slik at planen min om å få bort babykiloene før sommeren er et skritt nærmere realisering ;) Har noen av dere gode tips å bidra med for å finne "før"-formen, må dere gjerne dele dem...selv om jeg jo egentlig vet at det som må til er litt mindre mumsing (av boller for eksempel...) og litt mer trim ;) Akk... det enkle er ikke alltid enkelt likevel ;)

God ny uke til dere alle sammen!

6 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

Søren!

;)
ja...ja...då får me ordna oss på anna vis!
Grattis til den heldig!

Anonym sa...

Så masse flotte bilder siden jeg var innom her sist! Grattis med nydelig gutt:) Tar av meg hatten for at du allerede nå tenker på å gjøre noe med å finne igjen "før" formen!:)

Lykke til- jeg er sikker på at du får det til:)

Fin uke ønskes fra Camilla.
(Som fortsatt ikke har begynt jakten på "før"-formen nå som lillegull er 4,5 år...)

Anonym sa...

Grattis til den heldige vinneren

Janicke sa...

Gratulerer så mye til vinneren :-)
Tipper hun blir glad :-)

Jeg ønsker deg en deilig uke :-)
Klem fra Janicke

Mola-mo sa...

Gratulerer med den lille sjarmøren. Du har ein slik fin blogg og du er så flink til å skape. Ser vi har namn på bloggane våra som er i slektskap. Mitt kallenamn var mola då eg var lita og mitt andre namn er Mo(Moe-men uttales Mo). Så fin sammensetningen din er med mali og mor. Og når det kjem til trim. Ingenting er som å gå tur for å oppleve naturen, da unngår ein ordet trim og presset med det:)He he.

Catje sa...

JIPPI! :)

Jeg er kjempeglad og gleder meg til å få det fine skiltet opp på døra vår!

Jeg har sendt deg en mail (lenge før du la inn kommentar hos meg, så kanskje du ikke har fått den?)

Kanskje du kan maile meg på catrine.vold@hp.com hvis du ikke har fått mailen min? Hadde problemer med å få kontakt med Barbros atelier også via mailen, så det er et eller annet som ikke funker med blogger og yahoo-mail.

Tusen takk igjen!

Catje