21 desember 2011

Julekalender 2011: minijuletreLitt dårlige bilder i lampelys idag, men etter arbeidstid er det neimenn ikke mye naturlig fotolys igjen her hjemme hos meg ;) Tenker vi er flere som har samme problem for tiden? Julepynten på juletreet her oppe er stort sett hjemmelaget og egnet for barn, altså ingenting knuselig. Lillemalien selv har vært med å lage mye av den, og det blir litt mer pynt på treet hvert år. Vi får satse på at treet vokser tilsvarende juletrepyntproduksjonen hennes ;)


På lillemaliens rom er minijuletreet forlengst på plass. Det har overvintret i komposthaugen fra ifjor (!) og ble reddet av mali-mo mannen, som så det vesle treet stå der med sine nye lysegrønne spirer midt inni alle løvdungene. Litt pjuskete er det jo, men ikke verre enn at det klarer sesong nummer to som juletre. Satser på å beholde det til neste jul også ;)  

Endelig er også benken jeg kjøpte på finn.no tidligere i høst kommet på plass. For den nette sum av 300 kr fikk jeg altså kjøpt denne tv-benken, en tidligere modell fra IKEA. Jeg har malt den hvit, og det tok endel strøk maling å få dekket furuen. Dere som er innom mali-mo bloggen iblant husker kanskje at jeg tidligere etterlyste kurver som kunne passe? Nå viste det seg etterhvert at de kurvene jeg ønsket meg var gått ut av produksjon. En veldig hyggelig dame ansatt på Living hjalp meg med å finne disse, som nesten passer (de stikker litt ut bak, men det gjør jo egentlig ikke så mye). Må samtidig få takke så mye til alle dere som hjalp meg å lete!

Fremdeles litt juleforberedelser igjen her hos oss, ikveld må jeg absolutt gjøre en innsats for julekortene! God bitte-bitte-lillejulaftenskveld til dere alle sammen!


10 kommentarer:

Sommerlyst sa...

Magisk stemning...her vil jeg også bo ;)

Veldig fin den TV-benken, den var jo perfekt på rommet!

;) Ønsker dere alle en riktig fin julefeiring!

Stor klem!

Nooria sa...

Så utrolig koselig rom lille-Malien har! Den benken med fine kurver inni var jo oss genial! Noe sånt kunne jeg også tenkt meg på det ene barnerommet.

Jeg håper du og familien din får en koselig jul. Stor klem!

ralfefarfars paradis sa...

SÅ fint tre- og benken passet kjempegodt inn. Jeg bare lurer på om treet står i en potte- siden det har overlevd? Er ikke akkurat i rute med juleforberedelsene, holder på å male et rom sånn innimellom- og det var kanskje ikke det lureste å begynne med akkurat nå. Klem fra meg;)

Marits Hverdagsgleder sa...

Kjempekoselig barnerom, fin hylle og nydelig minijuletre med super barnevennlig pynt :)

Marits Hverdagsgleder sa...

Kjempekoselig barnerom, fin hylle og nydelig minijuletre med super barnevennlig pynt :)

Marlene sa...

For et nydelig rom!
Må være en drøm å få ha eget tre på rommet!
Helt herlig!
God jul til deg og dine!

vår lille verden sa...

Utrolig koselig!Det oser varme nesten helt hit:)Tenkte jeg skulle ha juletreet til lillemor i kurv men åssen får du det til og stå støtt nedi?Har grublet og tenkt men blir ikke klokere.Kos deg med julekortene:)klem

Heims lille verdenshjørne sa...

Det var et koselig lite juletre:D

Ønsker deg og dine en god jul:D

Fru Føreland sa...

Såå koselig med et lite juletre! Blir ikke juletre her hjemme i år, men et sånt lite et burde jeg kunne klart å få i hus. Er ei lita frøken her som akkurat har begynt å utforske ALT for tiden så et sånt lite et hadde vært fint som man kan sette opp i høyden.
Morsomt at du går for gjenbruk;)

mali-mo sa...

Hei Ralfefarfar og Vår lille verden!

joda, juletreet står i potte det, og potten oppi en plastbøtte ;) Kurven er fra Kremmerhuset. Ikke dyr heller ;)