13 oktober 2012

t r e måneder


Tenk at det går an å få en sånn fin bittelillesøster! Søte lille venn. Tre måneder med snusing på babylukten i nakkegropen. Den mykeste babyhuden. De mykeste små babylydene. De mykeste små, tjukke babyføttene med pittebittesmå tær. Timer og timer med snusing, kosing, bæring, byssing. Myke dager. Babyforelskelse- den følelsen.. 

Tre måneder. Men oj oj oj, så fort tiden går. Fortere og fortere igrunnen. Lillebror er blitt stor gutt, som dere ser. Og bittelillesøster blir stadig større hun også. Skulle man ikke kunnet stanset tiden da, bare sånn en liten stund? Stoppet disse gode dagene fra å suse så fort avgårde og latt dem gå i sakte tempo. Tiden lar seg jo ikke stanse, men jeg stanser litt i dagene mine hver dag, og bare nyter disse to. Store, gode storebror og nydelige bittelillesøster. Heldige meg. Heldige oss. 

22 kommentarer:

Anonym sa...

så skjønne de er:) jeg følger med på den fine bloggen din. lurer på hvor langt kjøkkenet ditt er der du har benke plata? veldig glad om du kan svare. fortsett å nyt baby lukta, den er jo fantastisk. klem marit

ulla sa...

ordentlige nydelige barn du har:) Nyt tiden!

mali-mo sa...

Hei Marit anonym!

Takk så mye for koselige ord ;) Kjøkkenet vårt er vel cirka 7,5 meter. Den lengste benkeplaten er vel rundt 3,20 tror jeg, den måtte spesialbestilles da den er lenger enn standardmålene. Håper dette var til hjelp!

Mvh Ingvild


Anonym sa...

åh tusen takk for raskt svar. veldig til hjelp. kjøpt nytt hus totalrenovering, frister med kjøkken på en lengde vegg slik du har det. synes det er så lekker:) men veggen er bare 5 meter utvendig så da må det nok bli en hjørne løsning over to vegger. blæh! jeg elsker kjøkkenet ditt!!!!!!! marit

Cathrines Kreative Hjørne sa...

For noen nydelige små, og det gjelder bare å ta vare på øyeblikkene - i hjertet ditt! Minnes herlig dager da egne barn var små for veldig lenge siden, men øyeblikkene kan jeg fremdeles mane frem! For livet er ikke dagene som går, men dagene du minnes!

Klem Cathrine :-)

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Åååå, så utrolig herlige de er!! SØTE!!!

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Å, så fine!! Eg skjønner så godt det du skriver. Tida går så fort! Og det er så VIKTIG å stoppe opp og nyte. Babyen min er snart 4 mnd allereie..
Fin kveld til deg!
Klem:)

elin65 sa...

Så nydelige de er, veldig søskenlike alle tre, dere har støpt i samme forma ser jeg :-)

Lillekatt sa...

ÅÅå, så fine!! Tarzan er tre måneder på mandag, det har gått så fort!! Og han har blitt så stor! Hjelpes ;-)

Vivian sa...

Nydelige!!

tatlilar gülcandan sa...

You have a very nice blog

Alberte sa...

Disse dagene som går så fort! Nyyyyt luktene, mykheten, kjærligheten, hjelpeløsheten, nærheten, mykheten, ALT!!!!!

Mogis Cottage sa...

The two Kids are so sweet, enjoy them. Time flies and they are teenies.
Best wishes
Tina

lise sa...

Fine barn, gode gledesspredere. Jeg har lest om Wilma i dag og sitter og gråter for henne, for dere og for andre som opplever å miste barn som ikke har fått leve.

Når tiden passer, har jeg en jeg skal tipse om Wilma-innleggene, som forhåpentligvis vil hjelpe.

Stor klem.

Bratte Bakka sa...

<3

Hilde sa...

Så nydelige begge to! Nyt tiden! Klem

carina sa...

N Y D E L I G E ! !
Tiden går så alt for fort. Det eneste vi kan gjøre er å nyte øyeblikkene og prøve å være tilstede.

Min lille snuppe er 11 mnd i dag. Helt uforståelig!!

Kos og nyyyt!
klem Carina

hobbyvimsa sa...

Herlige,nydelige barn.Ja de vokser alt for fort.Mine er 3,5 og 1,5 år så her er det ingen babyer lengre.Har blitt tante til ei nydelig baby jente da som jeg koser og snuser på:)

Ha en fin ny uke:)

Klem Linda:)

Olstad sa...

Nydelig begge to. Kos dere og nyt dagene.

Anonym sa...

Så skjønne små! De må virkelig være noe av det vakreste som finnes! (Ja bortsett fra mine egne da de var små og 5 deilige barnebarn da!!) Bittelillesøster er en sånn liten jente en nesten ikke kan se seg mett på. Og når jeg lukker øynene så kjenner jeg fremdeles lukten av mine småfrøkner slik jeg opplevde den for mange år siden. Nyt tiden du har foran deg, det fortjener du!
Klem Berit

spelnionemarzenia sa...

very sweet :)

Best wishes

Ilona


helen og gutta sa...

for noen aldeles nydelige unger dere har. sitter nå her med tårer i øynene etter å lest om Wilma i innlegget over, for deretter å se bildene av de to skjønne små.