13 desember 2012

Julekalender 2012: utenfor huset

All snøen kom liksom litt overraskende på oss, så jeg er spent på hva som egentlig dukker frem når den smelter. At både det ene og det andre ble glemt igjen utenfor er jeg iallefall helt sikker på. Det er nå deilig da, med hvit, fin snø som skjuler rusk og rask og gjør desemberdagene mye lysere.

Jeg har ikke vist dere den nye døren vi satte inn i sommer, Dobbel, blå og fin. Jeg synes den passer så mye bedre til huset enn den vi hadde før. For ikke å snakke om at den er tett og går an å lukke ordentlig igjen. Det gikk ikke med den forrige nemlig. Litt blå tape utenfor her også, selvsagt, og nytt dørhåndtak har vi ennå ikke klart å bestemme oss for. Har du et godt tips kanskje? Utelampene er også nye, de heter London og er fra Nordlys. Jeg ble veldig fornøyd med dem, og de lyser godt opp. Håper å få på plass en lyktestolpe i samme serie, og en lampe til ved den andre inngangsdøren. Sånn etterhvert.

Imorgen skal jeg kjøpe Bolig Pluss, der er vi med. Ryktene sier at jeg er med på bildene også. Hjelpes!
6 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaa jeg har lest Bolig pluss. Ble så glad da jeg så bildene som jeg kjenner så godt igjen:-)Veldig kjekt! Og bilde av fine deg:-)
God helg hilsen Inger

Lene i Annekset sa...

Gratulerer med flott reportasje fra det koselige hjemmet ditt! Har kost meg med å lese! :)

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Såå fine detaljer! ELSKER døren deres :)

Haust sa...

Utruleg fin ytterdør!!

God helg...

In my house sa...

Hoppas du får en fin jul, med massa mys och gottigt
kram josse

Marthe sa...

Nydelig ytterdør, en sånn en drømmer jeg om når jeg engang får et hus å sette den i! Hvor er den kjøpt, og hvilken farge er det?