16 desember 2012

Julekalender 2012:i BoligplussVel, vel, vel. Her er jeg dengang da, med etterveksten, og flatt gravidhår (lille Olivia var jo underveis da bildet ble tatt). Jeg må jo tilstå at selv om fotografene var både veldig flinke og utrolig koselige (hei hei jenter), så er det absolutt et lite sjokk å se seg selv på trykk. Men pytt, pytt. Jeg er ikke verre enn at jeg klistrer inn bildet her også jeg.Tilbake igjen, etter en ørliten og helt utilsiktet pause i julekalenderen. Her ble det rett og slett for mange andre ting som brukte opp tiden de siste dagene. Syke barn, mine betente bihuler, mannen på julebord, og...ja. Men her er jeg igjen, et julekalendercomeback altså

Bildene her er avfotografert fra Boligpluss, der vi er med i siste utgave. Veldig kjekt å se hjemmet vårt gjennom andres fotolinser, og dette er jo de flinkeste damene, altså. Solveig og Ann Helen, jeg bøyer meg i støvet her! 

En annen ting er hvor ryddig det er overalt...hihi. Jeg fikk en litt sånn følelse av Det var noe kjent med dette hjemmet da, når jeg så bildene. Og hvis noen nå skulle tro at vi har det like rent og ryddig og kjemisk fritt for små fete fingermerker, hauger med klær og grelle plastleker til vanlig, så må jeg bare si at sorry, det er nok ikke helt hverdagsvirkeligheten dere ser her, altså. Men det er jo sånn, med både blogger og hjemmereportasjer på glanset papir, det er ikke andres rot og hverdagskaos man synker ned i sofaen og koser seg med, er det vel? God søndagskveld!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Fint å ha deg tilbake, din julekalender er liksom blitt min kalender som jeg åpner hver dag i desember :) ekstra morsomt er det jo at jeg meldte meg inn i bolig pluss akkurat nå (for å fa mugtail koppen ) og tenkte da jeg fikk bladet " æsj, det hadde vært bedre å bare kjøpt koppen" da jeg kom over repotasjen fra ditt hjem og ble fornøyd likevel!! Selv om jeg må si at du er flinkere fotograf enn nib jentene altså. Det er liksom noe unikt med dine bilder! Laaangt innlegg dette, men ønsker deg en riktig god jul med dine! Hilsen ranveig

Annas röda stol sa...

Det var spännande, får ta och skaffa tidningen :))) Anna

Stinemorღ sa...

Jeg syns du ser flott ut!
Tenker det må være spennende å se hjemmet sitt på denne måten - et vakkert hjem!
Samtidig er det godt å vite at det ikke alltid er like ryddig som bildene, noen ganger skal det virkelig synes hvem som bor i et hjem. Det gjør det iallefall her :)
- med fire barn og tre hunder blir det et snev av kaos innimellom, herlig kaos :)

Nyt førjulstiden!
klem

Hulda sa...

Reportasjen ser veldig fin ut. Gleder meg til å kjøpe bladet og se mer.:) Fine bilder du poster. :)

Living Four Seasons sa...

Fantastisk!

Bratte Bakka sa...

Så fin reportasje, lurer på om bladet ligg ein stad uopna :D Dette må eg få med meg. Du har so herlege fargar i huset ditt, nokre vakre, vakre tonar som dansar rundt alt det kvite...og du som er so fin so fin. Eg veit du ser heilt andre ting når du ser på biletet av deg sjølv, enn det me ser, me ser dei fine augene og jenta som smiler til oss gjennom dei!

Klem!!!

Siw Aina sa...

Jeg synes du ser smashing ut, må vel se til å få skaffa det bladet :)

Ulla sa...

Artikkelen ser kjempefin ut:) Image is everything, sier nå jeg;). Leser bloggen din jevnlig, og har fulgt deg gjennom både sorg og glede, og nye babymager:) Håper dere får en knallfin jul og et flott nytt år!

( Ps: ble også utrolig plaget av migrene og bihule-vondt etter siste baby, og mitt råd er søk hjelp! Ikke tro det går over av seg selv, det er jo så utrolig vondt!:)

Ida sa...

Johooo.. dette har jeg gledet meg til! Så nå har jeg sendt mannen på butikken for å kjøpe Bolig Pluss til meg :) Kjempefine bilder, og du er så SØT!!!
Gleder meg til å kikke mer, og ikke minst lese.. spennende!

Masse gode klemmer fra Ida