05 januar 2013

med ny tv i stuen

Fine sorte lysglass: Kastehelmi, krukke: gammel fra mamma, juleengel; Walters, amaryllis og tv benk; IKEA, velourdress til Olivia fra Mini A Ture og tv; Philips.

Det er kanskje ikke det stedet som er mest fremme i interiørbloggene, heller ikke hos meg. Her er den iallefall; tv-kroken vår. Den nye tv-kroken, må jeg vel si da. Vår enorme, blytunge gamle kassetv har fått et nytt hjem via finn.no, og denne superslanke hi-teche smukkasen med innebygget bakgrunnslys har flyttet inn. Det hører med til historien at damen som kom for å hente den gamle rett og slett måtte snu og dra hjem for å hente en større bil. Og de var faktisk tre personer for å løfte den inni. 

Kassetv eller ei, jeg husker godt hvor glade vi var da vi fikk arve den av min svoger, og det var faktisk litt vemodig å sende den avgårde. Nåja, det kan ikke skjules at jeg rett og slett digger den her nye da. Med alle finessene jeg ikke har lært meg og med en 3D funksjon vi knapt har prøvd. Kanskje det var det vi skulle gjort idag, leid en 3D dvd? 

Her blir det snart en liten kjøkkenøkt, på menyen står av våre favoritter, min egen lasagne og deretter massevis av sjokoladeknasking på gjengen i sofakroken. Typisk lørdags! Håper det nye året så langt er et godt et for alle dere som kikker innom bloggen, sender en forsinket nyttårshilsen herfra og ønsker dere en riktig god fortsettelse...og en flott lørdagskveld! 


14 kommentarer:

i mitt lille rekkehus sa...

Kjempe fin tv krok og fine detaljer! Herlig jente med søte klær:-)

Flisan sa...

Nydelige bilder !
godt nyttår og god helg til deg.
klem

Living Four Seasons sa...

Kult tv og søte baby ♥

Kos dere masse,

Vicky

ELLEMELL sa...

tv er jo nesten alltid en del av interiøret... uansett hvordan den ser ut...:)
denne var fin da!
slitan emd nytt 3d tv!
klem ellemell

7th-heaven sa...

God kveld i stuen:) jeg tror faktisk vi har lik tv gitt. Jeg har IKKE satt meg inn i alle finessene.
Jeg synes faktisk det var litt vemodig å avløse den gamel, digre kassa av en tv vi hadde tidligere.. og ikke skjønte jeg hvorfor mannen kom med den nye fancy tv´n når vi faktisk hadde en som fungerte fortsatt. Men, men.. jeg også har lært meg å like den nye nå. Det måtte jo skje en gang:)
God helg:)
Klem,Line

Lillekatt sa...

Hehe, når vi flyttet inn i forrige leiligheten, måtte vi selge kassa og kjøpe flat-tv rett og slett fordi vi ikke kom forbi kassa og ut på terrassen! haha!

Nå er det 7 år siden, og flat-tven vår er vel nærmest som antikvitet å regne!

fam gab sa...

Lekker tv da :) hihi..må le av damen som måtte hente større bil ;))
Søt og nydelig baby du har :-)

Fortsatt fin helg til deg og dine!

Ragna Gretesdatter Aarum sa...

Hei, hvor kommer tvbenken fra?

mali-mo sa...

Hei Ragna!
IKEA!

En støvel og en sko sa...

Så fint å se andres TV-kroker. Det er jo ikke akkurat dette området vi viser på bloggene, men syns det så fint å se andres løsninger for TV har jo de aller fleste av oss. Den TV-benken passet så fint inn også.
Og for en nydelig liten baby... smelt :-)
Klem fra Sølvi

Den gamle stil-de svunne tider...nytt navn : the sixtys - RETRO AND MODERN STYLE sa...

Så fint det ble, liker tv benken din og...så fin matte til babyen !

cicci sa...

vilken härlig blogg du har,själv driver jag en om lantliga barnkläder, inredning,kika gärna in!
/cecilia utivarhage.blogspot.com

Anonym sa...

Det er en fin tv-krok dere har! Kanskje du kan svare meg på om fjernkontrollen virker gjennom de helhvite dørene på Ikea-benken? Går signalet igjennom til boksene?

Fin blogg du har :-)

lillpastill sa...

Fin fint bidrag!
Tvi tvi i utfordringen hos NIB :)

Fin fin kveld til deg