08 februar 2013

b o m b a y
Min ønsker meg sånn bare ha det julegave, David Ehrenstråles 2012 Guide to the city of Bombay har kommet på veggen her hjemme. Sånn midlertidig med nåler (fyfy) i påvente av at jeg skal få bestilt ramme. Ser liksom for meg at det å bestille ramme på mål er dyyyyrt. Og da blir det utsatt. Litt lite farger her, men vårfølelsen er ikke helt på plass ennå. Sparer den litt, rett og slett.

Med de to små minste syke blir det travle dager her hjemme, og lite tid til bloggen. For lite tid til det meste, igrunnen. Badet her nede i første etasje (som vi jo bare skulle male og få ferdig i løpet av tre dager. Hahaah. Noen som tror det prosjektet ble større enn vi trodde?) står fremdeles out of order, på andre uken. Jada. Kaosheimen altså.

Men solen har kommet tilbake og skinner inn i stuen, det går mot vår, og all forkjølelse, alle virus og hoste må vel en gang ut av huset. Da blir det jammen meg fart da! Og om du har lyst kan du jo kikke innom meg på Instagram, der er jeg @malimoren. God fredag!4 kommentarer:

Glad i hvitt sa...

Hei hei!

De posterene er fantastiske! Jeg har den med guide til New york i den største størrelsen i gangen. Jeg kjøpte ramme i str 70x 100 på Ikea. Den er litt større, men det ble faktisk ganske bra:)
Klem Eli Anna

Pink lady sa...

Stilig! Gøy å se posteren i noe annet enn NY og Paris:)

Ønsker deg en god helg!

Klem Pink lady

lavendel mio sa...

Kjempestilig poster!
Ønsker deg en fin morsdag:)
Klem Hanne

Anonym sa...

Sjekk om ikke det er noen som lager flotte rammer på hobby basis. Eller kjøp brukt.

Ha en fin dag :)