22 februar 2013

fredag, grilling og vinterferieEndelig vinterferie! De tre små gullungene og jeg har en hel uke foran oss med skolefri for storemalien. For de to små blir det kanskje ikke så stor forandring, men ekstra stas blir det jo med storesøsteren hjemme. Vi har ingen hytte på fjellet, og sommerhytten vår er jo nettopp det, en sommerhytte. Derfor blir det hjemmevinterferie for oss, og det er neimenn ikke noen dum ting det altså. 

Kosen er igang, og her ser dere jo at man trenger ikke reise lenger enn sin egen hage for å finne på noe litt ekstra. Bål, pølser, marshmallows. Øve seg på å spikke bålpinner, spise varme (og noen kalde) pølser, finne kvister å brenne i skogen vår. Knitring fra bålet, frostroser i kinnene og rykende varm sjokolade i koppen. Fredagsfeeling og vissheten om at de neste ni morgenene behøver vi ikke å pigge oss opp i otta for å nå noe som helst. Ikke dumt det, altså.
6 kommentarer:

Alberte sa...

Helt herlig!!! Hverdagslykke:-)

Heidi sa...

Koselig vinterferie det der! Det enkle er ofte det beste, rett og slett!

Taubanevegen sa...

Kjempekoselig! :) Her blir det en lignende vinterferie, hjemmeferie med ulike aktiviteter, utflukter og bestemortur! :)

Ønsker deg og dine en god ferie! :)

ralfefarfars paradis sa...

Så herlig dere har det;)Så koselig med bål i hagen- det kunne vi gjort her også i grunn;) Håper dere får fine dager;)

Anonym sa...

Hmmm... ser ikkje ut som det sunneste bålet å grille pølser på... Litt komisk egentlig; nydelige barn, idyll, pølser og bål av litt kvist og mest søppel...he-he

Fineste bloggen! Ord og bilder.

Yvonne sa...

Dette såg koselig ut!! =)=)

Ha en fin helg!