16 februar 2013

nymalt i stuen
Noen prosjekter er litt nærmere ferdig her hjemme. Endelig. Det er jo ikke akkurat sånn at det går unna  med to-do-listene om dagen. Syke unger, seine kvelder, lite søvn, (veldig) fristende sofa. Dere som har små barn vet jo hvordan det er. Jeg har fått malt veggene siden disse bildene ble tatt, og kanskje får vinduet her nye foringer i løpet av helgen. Om mali-mo mannen står meg bi. Hihi. Den nye fargen ser dere på veggen til venstre på det øverste bildet. En lys, varm grå farge, forøvrig den samme som vi har på kjøkkenet (Jotun- tidløs). Det å bruke samme farge på flere rom i huset skapte mer litt mer helhet og sammenheng mellom rommene, synes jeg. 

Denne stuen ble jo vannskadet i vinter, og hele ytterveggen måtte skiftes. Ikke noe gøy. Det eneste som måtte skiftes innvendig i dette rommet var heldigvis foringene. Også måtte veggene males. På vaskerommet som ligger vegg-i-vegg er det nok litt mer som gjenstår, men det blir jo etterhvert det og, det var bare den tålmodigheten da.

Den gamle fine klokken fant vi på loftet da vi flyttet inn. Den lå dekket av støv og skitt, og var veldig rusten, men flinkeste mali-mo mannen har fått den igang igjen. Den tikker og takker så vi hører det en etasje opp. Slå gjør den også, riktig så det høres. Ikke akkurat på hel-og halvtime, og antall slag er helt vilkårlig, men det er liksom en bonus-sjarm det synes jeg. Klokke med personlighet.

Ønsker dere som er innom bloggen, til tross for lite oppdateringer fra meg, en kjempefin lørdag!
8 kommentarer:

Living Four Seasons sa...

Det var dumt med litt ekstra arbeid :( Stilig klokke.

Ha en nydelig dag,
Vicky

ralfefarfars paradis sa...

Så flink du er som maler og står på;)Synes jeg får gjort så lite her, men det er jo som du sier ikke så rart med små barn i hus. Så kjedelig med vannskade,det blir jo en strek i regningen. Vi var på besøk hos noen som hadde malt stua med tidløs-nydelig farge;)Nå er det lørdagspizza her. Stor klem fra meg;)

Anita sa...

Heia.
Kjenner meg igjen. Ting tar tid med små barn i hus. men Du Verden så flott dere får det. Og så er det jo typisk igamle hus at det det baller på seg. Det gjør det hos oss også.
Ha en fortsatt fin helg.

Spire sa...

Hei.
Kjenner meg igjen i prosjekter som skrider frem som sirup i motbakke.. Men så er det desto gledelig når de står ferdig! Elsker klokka!
Finfin søndag til deg.
LenaE

Pink lady sa...

Jeg synes det ser ut som at dere får gjort masse tatt i betraktning at dere har tre små barn å ta dere av!
Supersjarmerende klokke!

Håper dere har en fin søndag!

KLem

ralfefarfars paradis sa...

Glemte å si at klokka var helt fortryllende- flink mann du har som sveiver den igang. Tror det blir bra å bytte soverom- også blir jeg veeldig nysgjerrig på hvilke tapeter du titter på- nå har jeg begynt å skrape av den grusomme veggfornyeren i den lille gangen vår nede- så da blir det litt tapet der også- tror jeg lider av tapetavhengighet;)

Tina sa...

Det blir så fiiiint, og for ei nydelig klokke. Så bra dere tok vare på den, en skatt!

Og ja Ikea-skapet har også jeg planlagt inn på badet, så da er det bare og overbevis mannan i huset/hytta.... hihi

Ha en fortryllende dag, her stråler sola, og på torsdag er det vinterferie, tralalala

toko busana muslim murah sa...

Thanks lot for this useful article, nice post