07 mai 2013

NIB utfordring- Bruktduellen
Denne NIB utfordringen måtte jeg bare bli med på. Bruktfunn, det er jo det som fyller huset vårt! Og siden objektivet til kameraet fremdeles er ødelagt, blir det gjenbruksbilder i dette innlegget.  Av litt varierende kvalitet, dessverre  Gjenbruksbilder av gjenbruksting. Passer igrunnen helt glimrende.Jeg har likt loppemarkeder siden jeg som liten jente fikk være med mamma. Det var nok ikke bare loppene som fascinerte meg, men hele den stemningen som bare finnes der, i trengselen langs overfylte langbord. De store gymsalene, eller fremmede klasserom på en ukjent skole. Masse mennesker. Familier med ukjente barn og en hund de binder fast i gjerdet utenfor. Bestemødre i ullkåper, som vet hva de ser etter, og finner det. Studenter. Pene fruer med høye hæler og spisse albuer, som skubber seg frem for å komme først i køen. Og alle de litt rare luktene, vaffelkøen, hauger med leker som et annet barn en gang har elsket og ikke minst de uventede tingene man plutselig kunne finne i en haug  med ræl.

For kanskje er det  nettopp drømmen som gjør det så spennende. Drømmen om det store Kuppet. Drømmen om å plutselig finne akkurat den tingen. Gull. Noe man har ønsket seg, eller kanskje ikke engang visste at man ønsket seg før man fant det. Aller helst til en spottpris. 

Fremdeles liker jeg loppemarkeder, Fretex og finn.no. Her er noen av mine bruktfunn, fra  rommet til min største skatt. Samlet gjennom årtier. Noen pusset opp, noen akkurat som da de ble med hjem. 
Seng- tippoldemors, Rundt bord- oppusset fra Fretex, Kommode- oppusset fra Fretex, Dukkevugge- finn.no, Dukkehus- arvet, Liten sofa- Fretex, Speil- oppusset gjenbruk fra IKEA, Gullstol- oppusset bruktfunn, Dukkevogn- Fretex, Heklet teppe- gått i arv fra min egen babytid, Telt- sydd av meg av diverse restestoffer og en gammel rockering
13 kommentarer:

Helene Iversen sa...

Så mange flotte og lækre bruktfunn du har:) Og virkelig klart å gjøre det til noe helt eget:)

klem

Mari Søttar Svendsen sa...

Så utrolig sjarmerende!
Det teltet og alt funker.
Herlighet!
Nydelig inspirasjon, ideer og bilder.

Mari

Anonym sa...

For en drøm av et barnerom! *sukksukk* :)

Riktig fin uke :)

Barbros lille atelier sa...

Så nydelig! For et fantastisk barnerom!

Fru Andersen sa...

Kjempefint bidrag, så sjarmerende og koselig barnerom! Jeg hadde make dukkevogn da jeg var liten, men i dag aner jeg ikke hvor den er... Likte veldig godt teltet dere hadde også :-)

God natt til deg!

Taubanevegen sa...

Å, skjønt innlegg OG bidrag til utfordringen. :) Et herlig barnerom med mange, mange skatter. :)

Heddas gode grunner sa...

Søtt bidrag! Det teltet er bare så fint og sjarmerende!! Flinke deg! :)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Takk for stemning og historie! Jeg kjenner meg veldig godt igjen! Og tingene i bildet viser jo med all tydelig at gjenbruk er i høysetet! Lykke til i bruktduellen!

Klem Cathrine :-)

Tove `blogg verden sa...

Hærlig innlegg og fantastiske bruktfunn og arvegods ♥
Ha en flott torsdag
klem Tove

Notre-de-maison/ Gry sa...

Nydelig!

Julie sa...

Så mange vakre skatter du viser frem!
Helrige bilder du har tatt!
Ønsker deg en NydeligFlott helg
og lykke til i nib´s utfordring!
Klem fra Julie :-)

Maria at inredningsvis sa...

HÄRLIG blogg du har:) har du bloglovin att följa med???

Vill du ha sköna inrednings & modetips ..kan du kolla in min blogg:)

Ha en skön helg

LOVE Maria från inredningsvis.se
(sverige)

Laura sa...

hey, your blogg is amasing! so glad i found it!! Happy summer to you!