06 mai 2013

takkekort (nesten) i boks
Altså. Hun er vel bare den fineste babyen verden har sett? Når jeg ser på disse bildene av denne lille bylten av babymykhet, babylukt og gurglende babylatter, så smelter jeg rett og slett. Man skulle kunnet bremse dagene, stanset verden litt  i de der øyenblikkene av sammenhet. Dere vet jo dere mammaer. Den inderlige følelsen av å høre sammen med denne lille. Alltid.

Istedenfor sammentid her hjemme var det min første dag på jobb etter mammaperm, og selv om det i dag tidlig kjentes ut som om jeg hadde glemt det aller viktigste hjemme, så vet jeg jo at hun har en toppers dag hjemme sammen med den beste pappaen. Og denne jobben da, med alle de fine folkene, var faktisk en bra ting etter alle månedene her hjemme. Så jeg er klar for en ny dag imorgen. Klar for å være med der ute i resten av verden igjen. Men akkurat nå er det ettermiddag, hvilepuls og sammentid med fineste lille.
Det er vel så man burde rødme, men sånn er det. Takkekortene er ennå ikke sendt ut. Ikke laget heller, faktisk. Men bildene er iallefall klare. Og det er jo en begynnelse.

Kameraet mitt er fremdeles uten objektiv, og med lite bilder blir det få blogginnlegg også. Håper imidlertid at akkurat det problemet er borte i løpet av uken. Som så mange andre har jeg også blitt Instagramhektet, men jeg kjenner at jeg vil prioritere bloggen igjen fremover nå. Egentlig kunne jeg vel tenke meg å blogge daglig, men vi får se. Det får være en plan. En ting om gangen.8 kommentarer:

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Åååå, hun er herlig!
Så søt genser også da :)

Pia sa...

Ei nydelig jente, ja!

Kristine sa...

Så nydelig baby!
Veldig lik storesøsteren:)

Hem och Lycka sa...

Ååå sååå sööööt! kram Mia

Frihet sa...

Så nydelig søt!!!

molar85 sa...

Nydelige bilder av et nydelig lite nurk! Har fulgt bloggen din i over et år nå, men ikke vært så flink å legge igjen spor så nå var det på tide ;) Du tar mange fantastiske fine bilder så gleder meg til alt av kamera nødvendigheter er på plass igjen hos dere!
Ha en fin fin dag

Minni sa...

So cute!!! :)

Cathrine sa...

Søteste tantungen! Du kan trøste deg med at vi ikke har fått sendt ut kortene til Wilhelm enda, såehhh... *flau*