09 oktober 2013

ettåringen

 
 
 
 
Ikke så dumt å bli ett år. Bursdagsfeiring og små og store fettere å leke med. Pavlova, og et finfint melaminfat fra Cath Kidston. Men pavlova, altså. Mmm. Mitt beste tips er etpartre teskjeer bringebæreddik i marengsrøren. Prøv!
 
 
 
Den første bursdagen til lillemor ble forbigått i stillhet her på bloggen, så her er etpar bilder litt sånn bedre seint enn aldri. For ett år har hun blitt, og det ble jo selvsagt feiret. Hurra for deg, elskede lille Livi! Vi hadde en veeeldig avslappet bursdagsfest. Hun ble jo født midt i fellesferien og når de fleste er på ferietur blir det ikke så mange gjester rundt bordet. Slik er det vel kanskje å være sommerbarn? Desto koseligere med de som var her!
 
Som dere ser dekket jeg ganske enkelt, med ulike blåå-hvite serviser. Gammelt stråmønster som er håndmalt, og nynytt maskinprodusert, samt litt Villeroy i et mønster som ligner. Jeg synes det er fint å blande ulike typer stråmønster/ koboltblått mønster, og blir det ikke litt mer sjarm i dekkingen med ulike mønster? Med hjemmelaget Pavlova på fatet blir det jo fest uansett, det er favoritten her i huset og bakes til hver eneste bursdag.
 
Brikkene er det mange som har spurt meg om, de har jeg kjøpt fra Svensk Tenn, som har nettbutikk full av nyyyydelige ting HER og som sender til Norge. Det blir jo noen kroner for brikker + toll, og da er det desto mer ergerlig at de dessverre ikke tåler så mye. Eller kanskje jeg bare har vært veldig uheldig med mine? De tåler i alle fall veldig dårlig å bli vasket av med våt klut, noe som igjen går dårlig sammen med tre små barn. Lamineringen løsner nemlig i hjørnene. Og fillete brikke er ikke pent, så av totalt 8 har jeg nå 3 igjen. Ergerlig. Men fine er de!
 
Svar på flere av deres spørsmål kommer i neste innlegg! Og lurer du på noe, så skriv gjerne i kommentarfeltet under.
 
 

12 kommentarer:

Rosehagen sa...

Gratulerer med den nydelige jenta som har feiret ettårsdag;)
Pavlova står høyt på kakelista her i huset også. Neste helg er det jeg som feirer og jeg gleder meg;)

Finfin kveld til deg

fra Ann-Mari

Magdalena sa...

gratulerer så mye !! for et vakkert lite barn..!! <3 <3
klemklem

Magdalena sa...

gratulerer så mye !! for et vakkert lite barn..!! <3 <3
klemklem

Shamu sa...

Nyddelig jente!

LIFESTYLE by Sessan sa...

GRATULERAR med 1 åring i hus kära!! Hon är ju så nydelig & himmel vad lika alla dina barn är varandra, små kopior.

Haha, jag beskyllde (till maken bara alltså) vår lilla juvel för att ha pillat sönder hörnorna på mina Stockholm brickor igår, då plötsligt två hörnor klipade som en gack gack.
Jag limmade ihop dom med superlim, men dom skulle helt klart vart helt svetsade runt om så dom tålde mera.

Men du, betalade du mye i toll? Svenskt Tenn skickar ju tax free så jag betalade ju inte Svensk mva, dock fick jag ju Norsk mva & ett tollbehandlingsgebyr (så egentligen var det bara gebyret jag betalade extra)

Jag höll på att börja grina över macen igår då både du & Silje Vaniljeis spurte om jag kommer till Bergen. Jag hade verkligen satt av datumet & var så taggad för att resa & mingla med er. Men min mamma fick semester då & kommer på sitt årliga besök. Tiden med henne här är dyrbar eftersom vi flyttat & hon bara kommer 1 gång om året, så jag får desverre stå over.
Men hade så gärna träffat dig!!!! Det börjar ju bli redigt många år vi hängt ihop på nätet i både mot & medgångar, så det hade ju vart så koseligt att träffas på riktigt.
Vi MÅ få till det på ett vis, vid en senare anledning <3

Riktigt stora goda klemmer till dig

Mogis Cottage sa...

Congratulations to the sweet little girl.
Best regards from Tina

ralfefarfars paradis sa...

Så skjønn;) Ser ut som en veldig herlig bursdagsfest- stemmer for en avslappet stemning;)Men bringebæredikk har jeg ikke hørt om- får være på utkikk. Synd vi ikke fikk til et treff- men jeg kommer nok tilbake til bergen. Vi bodde i Sandviken- og det er jo ikke så langt fra deg- kjente meg litt igjen da vi kom kjørende. Håper dere er friske og raske igjen nå- dette er jo sesongen for å være syk. Stor klem

Huset i Saga sa...

For en vakker 1 åring :) gratulere så masse til ho. Hadde selv en 2 åring 8.10 hvor vi feiret igår, tiden går så fort! Klem Anita

Anonym sa...

Herlighet, for en nydelig 1-åring! Gratulerer med overstått dag.

MiaNostalgia sa...

Gratulerer så masse til den nydelige ett-åringen! Ser ut som en koselig bursdagsfest og Pavlovaen ser deilig ut!:-)
Klem

Anonym sa...

Hei! Skal bestille smegkjøleskap på nettet og lurer derfor på om ditt er krem eller i fargen hvit? Vanskelig å se forskjell på produktbildene.. Takk for en meget inspirerende blogg! Og gratulerer så masse til den søte ett-åringen. Tiden går alt for fort når man har barn!

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Tusen takk for gratulasjonen og gratulerer selv med nydelig 1-åring:) Så skjønn hun er og så mye fint hår! Har kjøpt en sløyfe til Agnes selv, men den bare sklir ut...må sikkert vente til det blir litt tykkere;-) Ønsker deg og dine en fin helg!