01 november 2013

fargespark 
 
Innimellom er det deilig med noe litt annet enn dempede pasteller og duse jordtoner altså. Årets julekort fra oss havner definitivt i kategorien fargespark. Litt uventet for mange antagelig, men gøy. For farger er jo gøy, er det ikke? Sånn en skikkelig knæsj som får en til å stanse opp litt av og til?
 
Her hos oss suser hverdagene avgårde. Ungene bytter på å være syke, fritidsaktiviteter sniker seg innpå oss samme med høstmørket og malertapen henger fremdeles der den ble hengt opp for et år siden. Sånn er det. Og det er helt greit.
 
Interiørplanene er imidlertid ikke på pause. Planer, ideer, tanker er det mange av. I fast juletradisjon regner jeg med at vi starter et middels oppussingsprosjekt idet vi skriver desember på kalenderen, og de fleste andre hjem ryddes og pyntes. Da står vi nok, vår vane tro, i byggestøv og malingslukt og hjemmefikser aldri så lite. Soverommene står for tur, både vi og ungene bytter rom, så fire helt "nye" soverom er planen. Men kanintapeten skal henge altså. Det får være grenser.
 
Spørsmål-og-svar innlegget glemte jeg helt av her i farten, likeså lovet innlegg om gulvlistene våre, og betongflisene i gangen. Og muligens burde jeg lage et blogginnlegg om hvordan man fjerner ett år gammel malertape? Vi får vel se. Det er også etpar mer personlige innlegg som venter på meg. Sånne som jeg har lyst til å skrive ordentlig. De kommer de og. Sakteblogging. Der har dere meg for tiden. Men jeg er snart tilbake igjen.
 


10 kommentarer:

Kine sa...

Nydelige bilder! :) Jeg syns det er flere her i blogglandia som sakteblogger jeg, spesielt etter Instagram kom og tok litt over :) Ha en god helg, og fin november!

Guro sa...

Kjempefine bilder! Liker den fargerike bakgrunnen. Viser du frem ferdig resultat? Jeg vet jeg har blitt veldig inspirert (og imponert!) av tidligere års julekort fra deg. Sakte-blogging har jeg også praktisert, ihvertfall i perioder. Sånn er det bare. Men jeg synes jeg merker at det kommenteres mindre på blogger for tiden. Kanskje er jeg også dårligere til det... Etter at instagram og pinterest har tatt litt over. Men altså, sakteblogging er bare fint, det. Det hjelper på å ikke legge press på seg selv Ü

Haust sa...

Flotte julekortfoto!

Sakteblogging, ja! Hehe, den kategorien høyrer vel eg òg til i, ettersom det snart er eit år sidan sist eg blogga. Og så var plutseleg bloggelysta der igjen. :)

Vicky Holmedal sa...

Jeg ønsker også å ta bilde av ungene der! Nydelig barn ♥


Klem,
Vicky

Anonym sa...

Åh, herlig med innlegg fra deg igjen :) klem, Anne

Nina`s hjem sa...

Så flotte bilder :) God helg ønskes deg og dine :)

Florisa sa...

Hei. Tusen takk for så koselig kommentar på bloggen min!

Så flotte julekortbilder du har tatt, du er virkelig en dyktig fotograf :)

Ha en fin kveld :)

Anonym sa...

Så søte små;) Og herlig bakgrunn for julefoto- der er ikke jeg enda..føler jeg har falt av hele bloggingen-men da blir det jo desto koseligere å lese dine innlegg når de kommer- jeg venter i spenning;)Står helt stille med alt av oppussing her, så den malertapen skjønner jeg godt;)
Hilsen rALFEFARFAR

LIFESTYLE by Sessan sa...

Jag tänker de där julkorten kommer bli helt UNDERBARA!! Hoppas vi får se de du skickar ut efterhvert ;)

Å så ditt tre klöver, dom är ju så underbart söta att klockorna stannar. Himmel & hav <3 <3 <3 Å så extremt lika varandra, fast det har du nog hört dig lei av.

Massa miljarders av kramar till dig finaste
//Sessan

ANETTESHUS.COM sa...

For noen vakre barn altså ! Herlige bilder!

KLEMMER på en onsdag :)
anette