08 desember 2013

Julekalender 2013: bursdagsmorgenMørket utenfor vinduene har begynt å gi etter for det tidlige morgenlyset. Tassende bare føtter over gulvene. Hvisking. To store, to små.  Med syvåringen fremdeles sovende der oppe over oss. Under varme dundyner, med sin myke nattpust og syvåringsdrømmer. Ordentlige svenske lussekatter med safran og mandelmasse som varmer seg i ovnen. Den store pakken. Med. Det. Hun. Ønsker. Seg. Så. Liste seg opp trappen. Guttepjokken som ikke skjønner helt det der. Med å liste seg. No kåmmer vi Maliiii med hemligheten diiin!!! Øyne som kikker opp, fremdeles halvveis inne i søvnen, og som blir våkne øyne. Smilende. Glade. Forventningsfulle. Vi fire som står der og synger Happy birthay til jul. For det er det den har blitt hetende her. Og det passer jo. Så vi synger. Og er oss, sammen. Ingenting er bedre.

Og hva som skjulte seg i pakken? Selveste build-a-bear Susanne. Kaninen som har vært ønsket så lenge. Direkte fra Danmark takket være snilleste Marte. Jeg tror hun knapt har vært mer enn en meter fra den kaninen i hele dag. Og imorgen er det bursdagsfest.10 kommentarer:

Hulda sa...

Nå har jeg kosa meg og sett gjennom flere av innleggene dine. Flotte bilder, og så fint skrevet. Gode beskrivelser som gir glede og julestemning. :) Gratulerer med dagen i huset. :)

Anonym sa...

Gratulere til Mali :) flotte bilder som alltid! God feiring!

Maria sa...

Tillykke med hende :)

Og TAK for din julekander herinde, det er såååå herligt at læse og kigge med.

Klem Maria

ralfefarfars paradis sa...

Gratulerer så mye..og jeg ser for meg alle dere i det koselige huset listende på tå;) Må bli mange gode barndomsminner av sånt;)

Pink lady sa...

Åh, så koselig!! Gratulerer med dagen til Malien din!
Nå har jeg veldig lyst til å se selveste Sussanne! Håper hun dukker opp i et innlegg her om ikke så alt for lenge!

KLem

Anno 1924 sa...

Virkelig stemningsfulle bilder! Graulerer så mye til Mali!!:)) Ønsker deg en fin 2. søndag i advent:)) Klem

Trine sa...

Så vakkert! Det var nesten så jeg var tilstede selv.
Her i huset har vi også en kanin fra Build a bear. Her heter hun Ella, og sover sammen med minsta hver natt.

Kristin sa...

Jeg ville bare si at jeg ble så glad for at det ble julekalender på bloggen din i år også. Det har på en måte blitt en tradisjon å lese de sene innleggene dine i førjulstiden. Alltid så stemningsfullt! Jeg har fulgt bloggen din i flere år, men aldri lagt igjen en kommentar, så da var det vel på tide. Ønsker deg en fin førjulstid, og takk for at du deler små glimt!

Anonym sa...

Gratulerer så mye med lillemalien :-)

Fruehuset sa...

Tusen takk for koselig helsing hos meg:)
For eit herlig innlegg - fekk skikkelig julestemning.
Gler meg til vetleguten vår er så stor at han skjønner litt meir, men på ei anna side så blir han jo strålande glad for litt gåvepapir.
Håpar du kosar deg i førjulstida, no skal eg kose meg med å bla tilbake på gammle innlegg hos deg.