06 desember 2013

Julekalender 2013: julesnø
  

Vinterkoselig kveld her hos oss nå ikveld, med stjerner på himmelen, ren, hvit julesnø overalt og blafrende skinn fra snølyktene. Jeg var en kjapp tur ut i hagen for litt siden og knipset disse bildene i full fart. Og da mener jeg full fart- brrrrr, så kaldt! Nå er det inn igjen til ullteppene i sofaen!


Det har snødd endel det siste døgnet, så vi har fått et tykt hvitt teppe overalt. Ungene har kjørt kjelke, akt og laget snølykter ved inngangsdøren. Mangler bare snømann i hagen, men det regner jeg med at de fikser imorgen mens jeg er på jobb. Det gjelder å kose seg i snøen mens vi har den, det er vel ikke for ofte vi har ordentlig vinter.  Ikveld har vi fyr i peisovnen, godis og varme lussekatter og allslags tull på tv. Med ullpledd i sofaen og massevis av tente lys. Den fredagen, altså. Herlig.

6 kommentarer:

Husetisaga sa...

Så koselig:) jeg virkelig koser meg med julekalenderen din, den er den beste:) takk for at du deler! Klem Anita

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan sa...

Så vackert & stämningsfullt!! Känner jag saknar snö in i själen nu alltså. Men man får inte allt & här i Halden är det inte mest av den varan.

Kos er massa med snön & julförberedelser & fin advents helg till dere <3

KRAM

vår lille verden sa...

så fin stemning

ralfefarfars paradis sa...

Så herlig stemning hos deg..her har også kulden kommet- men ingen snø;)
Koselig med den kransen med lys på

Siw Aina Strømøy sa...

Blir reint varm om hjertet jo :)

Pink lady sa...

Det er så herlig med dette nydelige vinterværet som er her i Bergen om dagen. Tenk om vi kunne hatt slik en fin snø liggende hele vinteren? Det er lov å drømme.

Nyt snøen så lenge den varer!

Klem