05 desember 2013

Julekalender 2013: snottanase
Snottanase og røde kinn. Gullungen min. Hun var forkjølet i oktober også, ser jeg.

Tullemor er syk. Ingenting alvorlig, men sannsynligvis en reaksjon på vaksinen hun tok forrige uke sammen med begynnende forkjølelse, med tett nese, tung pust og hoste. Så da blir det bæring. Og byssing og kosing og amming og dulling og trøsting. Mammajenten, minstemor. Lille hjertet. 

Temmelig lite juleinnput herfra idag. Joda, jeg skulle jo egentlig julegavehandle litt idag. Lage julekakedeig. Putle litt med etpar sånne kreative juleideer som jeg klør i fingrene etter å gjennomføre, og som jeg selvsagt skal vise dere her på bloggen. Men Mali er hjemme etter operasjonen og broremann nekter på å gå i barnehagen. Og bihulene mine knirker på femte uken. Så vi har holdt fortet innendørs. Og fyrt i ovnen. Det er ikke alltid dagene blir som man hadde tenkt. Heldigvis kommer det nesten bestandig nye muligheter til den som vil. Mens lille tullemor, hun trenger mammaen sin nå med en gang. Jeg gjør meg klar for ny våkenatt, og er tilbake igjen imorgen!
6 kommentarer:

Pink lady sa...

God bedring til den lille skjønne jenta di :)

Klem

Elin sa...

Så søt og god jente :) Veldig fine bilder :)

ELLEMELL sa...

nydelige lille frøkna!

håper dere blir friske alle mann!


Så lurer jeg på hvilket kamera du har? og evnt objektiv?
har du feks redigert det øverste bildet?

jeg er på nytt kamera-jakt! :)
klem elleMell

Tine sa...

Så fin hun er (det er de alle tre).
Vi har det sånn her og, sykdom. Etter barnehagestart i aug har det vært mange sykedager - på alle sammen!

God bedring til stor og små :)

mali-mo sa...

Hei søteste Ellemell!

Jeg har Canon eos 450d, og kun standard objektivet som er med i pakken.
Det øverste bildet har jeg skapet opp litt i photoshop (som jeg ikke kan mye om desverre), da det var litt uklart (står jo aldri i ro og gidder aldri dra frem stativet jeg endelig har fått...). Håper det var til hjelp.

Klem ;)

mali-mo sa...

Tusen takk for fine ord, Tine, Pink Lady og Elin! Setter stor pris på at dere tar dere tid ti å legge igjen en hilsen nå i en travel førjulstid!
;)