02 desember 2013

Julekalender 2013: maliromRyddig og koselig inne hos Mali, med varme ulltøfler på filleryen og nypyntet  minijuletre på bordet.

Her inne er det ikke noe less is more altså, vi er mer på more is more når det gjelder barnerom. Det skal merkes at det bor barn her, tenker jeg. Og rommet og tingene der skal kunne tåle bruk. Samtidig prøver jeg å skape noe som er litt kreativt og helst eventyraktig, og som kanskje innbyr til bruk av fantasien. De aller fineste barnerommene synes jeg gjenspeiler barnets personlighet. Og ettersom de vokser, forandrer de seg jo litt. Dette rommet er derfor snart historie, og et helt nytt Malirom er under planlegging. 


Julerommet til store, fine Mali er pyntet. Litt sånn god julefølelse, når det er så nyryddet og pyntet og lukter deilig grønnsåpenyvasket. Tror neppe det holder seg sånn helt til julaften, men noen ting må man nyte så lenge de varer. I år ble juletreet av den kunstige typen, ikke helt slik jeg ønsker det, men iblant må det estetiske vike for det praktiske. Med en ivrig ettåring som løper på oppdagelsesferd overalt så jeg for meg grannåler og juletrevann i en endeløs strøm, så da ble det juksetre på barnerommene i år. Som dere ser er julestrømpen kommet på veggen, mens englekalenderen fremdeles mangler pakkene sine. Men imorgen altså, da skal de opp! 

Dette blir siste julen dette rommet ser slik ut, siden vi jo skal bytte om på alle soverommene. Det er faktisk litt vemodig kjenner jeg, så jeg får ta noen ekstra bilder i dagslys senere. Disse bildene ble tatt i full fart med dårlig lys ikveld, kjenner jeg tar lite bilder om dagen og er litt uvant med å kjempe mot lys og roter med kameraet. Bli bra å ta bilder nå hver dag i desembermørket, så dukker vel ting frem fra glemselen igjen. Vi har tilbragt dagen på sykehuset med Mali, en rutineoperasjon på ØNH, som heldigvis gikk bra. Litt sliten, så nå blir det tidlig i seng (til meg å være). Tilbake imorgen!8 kommentarer:

ELLEMELL sa...

Malien har så fint rom! tenk å ha eget juletre og alt og det :)

har også vært på ønh idag, traff ikke på dere da! jeg var bare på sjekk :P
nyt desemberuken:)
klem ellemell

Anonym sa...

Vilket härligt barnrum! Och vilka fina kuddar i den röda soffan!
Kram Sara

an-magritt sa...

Jeg synes bildene dine var nydelige jeg, til tross for ettermiddagslys. Jeg skjønner godt hva du mener. Dagene flyr så fort og mørket kommer så fort. Jeg rakk å ta noen bilder i dag, men det gikk ikke lang tid før det skumret ute.

Rommet til vakre Mali er bare så herlig! Du har virkelig fått det til å bli eventyraktig. Det er så stemningsfullt. Heldige Mali-venn.

Ha fine dager fremover, kjære du.

Taubanevegen sa...

Rommet er nyyydelig! :)

Ønsker deg og dine en god advent.

Marit sa...

Her må det være herlig å være barn, et nydelig rom med en fantastisk fin stemning. Fine tips til kalender gaver under, ønsker deg og dine en fin adventstid, og så gleder jeg meg til å følge med på bloggen igjen. Instagram har blitt så lettvint og raskt, men ingenting slår et godt blogginlegg!

Adventsklem, Marit

ralfefarfars paradis sa...

Elsker rommet til Malien...blir litt vemodig selv også her jeg sitter..men sånn er vel livet- ting forandrer seg. Gleder meg til å følge med på prosjekt omrokering av soverom;)Ikke så mye som skjer her-dagene flyr avgårde og lite blir gjort;)Blir koselig å følge med på kalenderen din nå i desember.

linn sa...

ååå finaste jenterommet! kan du komme og trylle med jenterommet vårt?! hihi ;)

likar v e l d i g julekalenderen din <3

nyt kvelden

-klem

Fruehuset sa...

For eit nydelig vakkert rom!
Må jo vera alt ei jenta kan ønska seg:)