03 desember 2013

Julekalender 2013: nissepynt
Så er det jo sånn da, at denne julekalenderen fører med seg det ene og det andre. Og jeg skal skynde meg å få tatt noen bilder før det blir mørkt. Sånn skikkelig mørkt, altså, for idag ble det vel aldri helt lyst? Men altså, jeg skal ta noen julekalenderbilder. Gjerne litt interiørrelaterte da, siden jeg tross alt skriver en interiørblogg. Og da må det ryddes litt. Og så skal jeg ta bilder. I et ledig øyeblikk. Mellom bollebakst, venninnebesøk, bleieskift, trøsting, kosing, amming (ja, jeg ammer ennå), henting, middagslaging, personalmøte. 

Stuen, der er det ikke noe særlig rot (en garasje, traktorer og etpar småbiler dribles inn i motsatt hjørne). Okei, det er en plan, jeg kan ta bilder i stuen. Med den lille gamle, koselige julenissen jeg har med meg fra mitt barndomshjem. Min barndoms jul. Det kan jeg jo skrive noe om. God plan.

Så har vi hun her. Lille virvelvind. Hun som ler sånn at hjertet mitt hopper, løper over gulvene så bildene dirrer på veggene og er overalt. Samtidig. Ingen julenisse fra barndommen skal måtte behøve å stå lenge på et bord og minnes fortiden med henne i huset. Svusj. Nissefar er off og avgårde før han får sukk for segSammen med Postmann Pat på en tur i den røde lastebilen til storebror. Brrrrom. Men etpar bilder ble det, så dere ser han der, såvidt. Nissen. Nå på plass i en ny liten jentes barndom. God onsdagskveld!
7 kommentarer:

Tine sa...

Her er det så fint å lese. Også blir jeg ekstra glad i dag, for du nevner flere ting jeg kjenner meg igjen i, (som foreksempel "ennå" etter amming), og rydding for å få det til å se sånn passelig ryddig ut. Det er fint det, å føle seg litt lik, uten at det gjør noe at man ikke er det!

Jeg gleder meg til å lese her hver dag frem til jul. Hurra for fine deg og dine ord.

ralfefarfars paradis sa...

Så skjønn;) Og godt og høre at det er flere enn meg som ammer..og stuen din er nydelig- ser veldig ryddig og fin ut på bildene;)

Heidi sa...

Koser meg alltid med innleggene dine! Skryt, takk og slengkyss til deg :)

Den gamle stil-de svunne tider...nytt navn : the sixtys - RETRO AND MODERN STYLE sa...

så kosli , yes en julekalender i år og !! Gleder meg, du er min favorittblogg altså, liker såååå godt stilen din.

Anno 1924 sa...

Så skjønn minstmor er:)
Du har en så utrolig fin blogg og jeg koser meg alltid med innleggene dine!! Du har så mange fine gjør det selv innlegg og det lille minikjøkkenet til Mali var så fint at jeg måtte sette mannen på samme oppgave;) Likeså julekalenderen med engler - så nydelig og begge jentene her i huset ønsket seg en maken kalender. Derfor har det blitt to englekalendere og en nissekalender som er formet som en slede til mellomste bror:)) Ønsker deg en strålende onsdag!:)) Klem

Anonym sa...

Herlig! Elsker julekalenderen din! :) Bedre enn sjokolade :) Keep it coming! Førjulsklem I :)

mali-mo sa...

Hei Anno 1924! Så morsomt at du har laget nissekalender, det hadde jeg tenkt å ordne til guttepjokken her også, var bare tiden som ikke strakk til ;)

Takk for så koselige ord- så kjekt å lese altså! og god førjulstid!