11 desember 2015

Julekalender 2015: med helgefølelsen







Fredagsryddig, tente lys, litt blomster, og jammen fikk jeg bakt lussekatter etter jobb. De ble litt for gode, egentlig, og jeg ser allerede for meg at det havner en haug til på kjøkkenbenken her i løpet av helgen. Lussekatter med en ekstra ingrediens. Skal dele oppskriften med dere-bare å glede seg.



Endelig fredag! Nå er jo jeg hjemme-mamma det meste av tiden, og er på jobb vekselvis en eller tre dager hver uke, så det med å lengte så veldig til helg høres gjerne litt merkelig ut. Men det er noe med det å ha ledige dager sammen. Ingen som skal full-fart ut om morgenen, ingen tidsfrister og ingen . Ingen som må noe som helst, men mer kjenne på hva vi vil der og da. 

Lange frokoster er en sikker vinner hos oss. Mange kopper kaffe for den av oss som trenger det mest (meg).  Nå i desember tipper jeg i tillegg på en dose julegavehandel, og en dose frisk luft. Vi er nemlig lovet sol, og det var vel en stund siden sist nå? Også blir det en liten bursdagsfeiring for niåringen vår. Kanskje får hun flyttet inn på det nye rommet sitt også. Og forhåpentligvis treff med en fin svigerinne som bor langt unna, men som nå er her. Joda. Blir en bra helg dette.