21 januar 2013

b a d


Joda, absolutt rom for forbedring her. Sprukne gulvfliser, gammel avflasset folieinnredning med en ødelagt skuffe, en demontert dusj og et grelt lystoffrørlys som levner svært få illusjoner om at man ser sånn noenlunde ut om morgenen. Enhver tro på eget utseende forsvinner nemlig som dugg for solen når en million watts lyset får hver pore i ansiktet til å fortone seg som et månekrater. Få oppbevaringsløsninger, lite knagger (og hauger med klær overalt). Joda. Definitivt rom for forbedring. 
Badet vårt har hittil levd en skyggetilværelse her på bloggen, litt gjemt unna i all sin mangel på bloggbarhet. Ifjor ble den gule glassfiberstrien malt lys, også ble det liksom med det. Totalrenoveringen er fremdeles en drøm. Her og nå blir det minifacelift på budsjett. Kanskje blir det også noen tips for dere andre som vil ha litt piff på det gamle badet, uten at det skal koste altfor mye tid og penger. 

For liksom å stå i stil til prosjektet poserer jeg likegodt med ubørstet hår, usminket ansikt og i flekkete malerhabitt øverst her. Skal det være, liksom. Jaja. 

Som dere ser, utprøving av maling på bildet under her. Er snart tilbake med planer, tips og ideer. Her skal det bli piff!

15 januar 2013

s y k lillegutt
Det er vel igrunnen det verste det, når de er syke disse småskattene våre. Lillebror er igang med femte døgn med magesjau. Blåbær, eplejuice med Farris og Mariekjeks står på bordet. Menyen er en god kombinasjon av ulike tips fra barnepoliklinikken og legevakten. Etter fem døgn nesten uten mat og med et minimum væske er de der myke små bollekinnene og den gode Ole Brumm magen nesten helt borte og mammahjertet blør. Lille mumsen min.

Her har vi holdt oss på sofaen idag. Idag og. Fyrt i ovnen, bredd oss ned i tepper og hatt ullsokker på. Lest bøker om lastebiler og gravemaskiner og båret rundt på syke lille-storebror og en lillesøster som får tenner og heller ikke er i toppform. Kikket ut av vinduet på kuldegradene og sagt brrrr. Og ventet på at pappaen og storesøsteren skal komme hjem, sånn at huset blir fullt igjen og det blir litt lettere å være liten og syk. Og litt enklere å være mamma med bare to armer. Ny dag imorgen. Satser på at bedringen er rett rundt hjørnet.05 januar 2013

med ny tv i stuen

Fine sorte lysglass: Kastehelmi, krukke: gammel fra mamma, juleengel; Walters, amaryllis og tv benk; IKEA, velourdress til Olivia fra Mini A Ture og tv; Philips.

Det er kanskje ikke det stedet som er mest fremme i interiørbloggene, heller ikke hos meg. Her er den iallefall; tv-kroken vår. Den nye tv-kroken, må jeg vel si da. Vår enorme, blytunge gamle kassetv har fått et nytt hjem via finn.no, og denne superslanke hi-teche smukkasen med innebygget bakgrunnslys har flyttet inn. Det hører med til historien at damen som kom for å hente den gamle rett og slett måtte snu og dra hjem for å hente en større bil. Og de var faktisk tre personer for å løfte den inni. 

Kassetv eller ei, jeg husker godt hvor glade vi var da vi fikk arve den av min svoger, og det var faktisk litt vemodig å sende den avgårde. Nåja, det kan ikke skjules at jeg rett og slett digger den her nye da. Med alle finessene jeg ikke har lært meg og med en 3D funksjon vi knapt har prøvd. Kanskje det var det vi skulle gjort idag, leid en 3D dvd? 

Her blir det snart en liten kjøkkenøkt, på menyen står av våre favoritter, min egen lasagne og deretter massevis av sjokoladeknasking på gjengen i sofakroken. Typisk lørdags! Håper det nye året så langt er et godt et for alle dere som kikker innom bloggen, sender en forsinket nyttårshilsen herfra og ønsker dere en riktig god fortsettelse...og en flott lørdagskveld!