17 desember 2015

Julekalender 2015: med bilder til julekortene





Så var det for lengst på høy tid med den der årlige julekortfotograferingen. Det hører liksom med. Jeg merker at jeg har tatt mye mindre bilder med speilreflekskamera det siste året, og jeg er litt rusten. Absolutt. Så da må jeg prøve litt mer, jobbe litt mer, for å få det til noenlunde slik jeg vil. For med fire små som egentlig kunne tenkt seg å gjøre noe helt annet enn å posere foran kamera, så er noenlunde faktisk helt greit i år. 

Også er det selvsagt noen bilder som ikke er sånn helt noenlunde. Som ikke blir med på årets julekort, men som er litt fine, eller morsomme likevel. Sånne bilder som liksom sier noe. Det er jo det jeg liker, og ønsker å få til med bildene jeg tar. At de forteller noe til den som ser dem, eller skaper en stemning, en følelse. Så her har dere tre sånne. Ikke med på julekortet, men er nok mine tre favoritter likevel. De der ungene, altså. Finnes ikke noe gøyere å ta bilder av!



Her venter barnebursdag to dager på rad, i tillegg til grøtfest for barnehagegruppen, og noen jobbdager for meg. Travle tider- men gode dager!




1 kommentar:

Kine Marie sa...

Herlighet så stilige bilder!Spesielt det øverste! Og de ansiktene på barna dine altså - smelt! <3